Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!
[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_gallery interval="3" images="2160,2341,2342,2343" img_size="582 x 338" onclick=""][vc_column_text]

Op zoek naar een professioneel kantoor in Rotterdam?

Ondernemen kan veel kosten met zich meebrengen. Zeker wanneer je wilt ondernemen vanuit Rotterdam kunnen de kosten van een eigen kantoor extreem hoog zijn. Daarom is het Virtuele Kantoor van ADD Business Point een uitstekend alternatief voor een eigen kantoor. Je behoudt je professionaliteit met een postadres in een kantoorgebouw. Je kunt je post en pakketjes op het adres van ons virtueel kantoor in Rotterdam laten bezorgen. Wist je overigens dat wij ook jouw post voor je kunnen digitaliseren? Je hoeft dus niet dagelijks naar je adres toe te rijden en wij kunnen het tevens in een document management systeem voor je archiveren. Hierdoor kan je overal en altijd bij jouw post. Gemakkelijk en eenvoudig ondernemen zonder in te boeten op professionaliteit. Uiteraard beschik je op onze locatie over een eigen postvak waar je 24/7 bij kunt.

Virtueel kantoor naar fysiek kantoor

ADD Business Point in Rotterdam biedt een unieke dienst. Op het adres van jouw virtuele kantoor kan jij namelijk een flexwerkruimte reserveren om jouw gasten te ontvangen. Deze ruimte kan je online reserveren en betaal je alleen voor de tijd die je er gebruik van maakt. Dit kan per uur, per dagdeel of per dag. Uiteraard zijn onze kantoren white-label ingericht en voorzien van alle gemakken en faciliteiten die je wenst bij een kantoorruimte.

Overige diensten in Rotterdam

Naast een virtueel kantoor en een flexwerkruimte biedt ADD Business Point nog meer diensten en oplossingen voor flexibel en voordelig ondernemen. Jij kunt jouw virtuele kantoor in Rotterdam aanvullen met:
  • Een eigen (inter)nationale telefoonnummer
  • Post doorsturen naar jouw eigen adres
  • Huren van een flexibele werkplek op uurbasis
  • Telefoondienst voor jouw bedrijf
  • Mogelijkheid voor het vestigen van je bedrijf
Wanneer je graag je virtuele kantoor ook als vestigingsadres voor je bedrijf wilt gebruiken bij de KvK, dan is een virtueel kantoor niet de oplossing. De virtuele kantoordienst van ADD is namelijk niet volledig volgens de vereisten van een vestigingsadres. Wil je je bedrijf wel vestigen op ons adres in Rotterdam? Dan is de Service Kantoor dienst in Rotterdam voor jou de oplossing!

Wanneer biedt een Virtueel Kantoor in Rotterdam de oplossing?

Je kan om verschillende redenen kiezen voor een Virtueel Kantoor. Stel je voor dat je een vestiging hebt elders in het land en dat je je afzetgebied wilt vergroten door lokaal ook een postadres te hebben. Dan kan een virtueel kantoor jou de oplossing bieden. Jij mag je post naar ons adres in Rotterdam laten sturen en je kunt desgewenst een flexruimte boeken om je klanten te ontvangen. Hierdoor lijkt jouw bedrijf groter en vergroot je op gemakkelijke en betaalbare wijze het afzetgebied van jouw bedrijf. Optimalisatie van je winsten zonder de hoge kosten te dragen.
  • Lage huur
  • Per maand opzegbaar
  • Een representatief kantoor om klanten te ontvangen
  • Gebruikmaken van onze faciliteiten

Vragen over een virtueel kantoor in Rotterdam? Stel ze gerust

Heb je nog vragen over een virtueel kantoor in rotterdam? Of heb je advies nodig? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 010 – 820 8998. Liever contact per mail? Stuur dan een e-mail naar: rotterdam@addmail.pro. Onze medewerkers zullen je vraag snel beantwoorden. Voor een virtueel kantoor in Rotterdam ben je bij ons aan het juiste adres.[/vc_column_text][vc_googleplus annotation="inline"][vc_column_text]

Bekijk meer informatie over:

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width="1/3"][vc_column_text]Service kantoor Virtueel kantoor Vestigingsadres[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/3"][vc_column_text]Postadres Virtual office[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/3"][vc_column_text]Telefoondienst Inkomende post verwerking[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]ADD Business Point Rotterdam Corkstraat 46 3047 AC Rotterdam T: 010 - 820 8998 E: rotterdam@addmail.pro[/vc_column_text][contact-form-7 id="1079" title="ADD Offerte"][/vc_column][/vc_row]