Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Waarom is een virtueel kantoor voor zelfstandige ondernemers dé oplossing is

Als je denkt aan een bedrijf. Dan denk je waarschijnlijk aan een kantoorgebouw vol met personeel, rinkelende telefoons en honderden typende vingers op het toetsenbord. Hoewel dit het geval is voor vele duizenden bedrijven, zijn er tevens vele bedrijven die niet op deze manier zijn opgezet. Sterker nog, er zijn enorm veel eenmanszaken en zelfstandige ondernemers die geen hoofdkantoor, of zelfs geen permanent kantoor hebben.

virtueel kantoor voor zelfstandige ondernemers

Reizende ondernemers profiteren van een virtueel kantoor

Er veel zelfstandige ondernemers die permanent reizen voor hun werk. Als je vierentwintig uur op de weg bent voor zaken is een gehuurde kantoorruimte of vast personeel niet de geschikte oplossing. Maar net als elk bedrijf zijn er bepaalde administratieve taken die moeten worden uitgevoerd. Om dit op een goede manier te doen, moet je ergens een basis hebben om vanuit te werken. Juist daarom is een virtueel kantoor voor zelfstandige ondernemers en reizende ondernemers een must én oplossing!

Met hedendaagse technologieën zoals high-speed internet, Wifi-hotspots en smartphones kun je op afstand werken. Waar je ook bent jij kunt werken. Zonder dat je dagelijks of wekelijks naar kantoor hoeft te bellen. Een virtueel kantoor voor zelfstandige ondernemers is de perfecte oplossing voor diegenen die veel reizen voor het werk.  Maar een virtueel kantoor is ook uitermate geschikt voor ondernemers die vanuit huis werken.

Virtueel kantoor voor zelfstandige ondernemers

Virtuele kantoordiensten zijn vaak een droom van een reizende en zelfstandige ondernemer. Hij is dan niet gebonden aan een kantoor, maar aan zijn kennis en visie. Hij hoeft nooit een permanent personeelslid aan te nemen om zijn bedrijfsadministratie te doen. Geen personeel voor het openen van de post en het beantwoorden van zakelijke telefoontjes. Het inschakelen van deze volledig flexibele diensten zijn een welkome uitvinding voor zowel reizende werknemers, eenmanszaken als kleine bedrijven. Dit maakt dat je als zelfstandig ondernemer namelijk kunt ondernemen vanuit je kracht en passie. Juist hierom is een virtueel kantoor voor zelfstandige ondernemers dé oplossing!

Voordelige administratieve ondersteuning

Zakenreizigers hebben in principe altijd hulp nodig om hun papierwerk bij te houden. Ze zitten veel in vergaderingen, zijn veel onderweg en zitten vaak pas in de avond de taken uit te voeren. Ze hebben geen tijd om telefoontjes te beantwoorden en om gunstige en goed uitgeruste vergaderruimtes te vinden. Wanneer deze zelfstandige ondernemers gebruik maken van een virtueel kantoor, beschikken ze over al deze diensten. Maar dan tegen een fractie van de kosten van een eigen kantoor met personeel. Daarnaast geldt dit natuurlijk ook voor degenen die thuis werken en geen fulltime kantoorruimte nodig hebben. Deze ondernemers kunnen met een virtueel kantoordienst ondernemen vanaf een professioneel en zakelijk adres.

Een professionele indruk

Wanneer je indruk moet maken op een klant, of wilt samenwerken in een zakelijk team, wilt je natuurlijk een professionele indruk achterlaten. Waarschijnlijk is het in dit geval niet wenselijk om hen uit te nodigen bij jouw thuiskantoor. Ook een ontmoeting in een willekeurig café kan niet de juiste indruk geven. Het zou veel professioneler zijn om jouw klanten te ontvangen in een zakelijke omgeving. Één met een professionele receptioniste die je klanten ontvangt. Maar ook iemand die professioneel jouw telefoontjes aanneemt wanneer je niet bereikbaar bent. Alles voor een juiste zakelijke uitstraling van jouw bedrijf.

ADD Business Point is een One-Stop-Shop

De virtuele kantoordiensten die ADD Business Point aanbiedt, zijn een “one-stop-shop” van zakelijke administratieve behoeften. Of je nu een groot bedrijf hebt, een reizende ondernemer bent of juist een kleine zelfstandige. Naast onze virtuele diensten hebben wij ook op meer dan 30 locaties in Nederland voordelige en compleet uitgeruste White Label vergader- en bespreekruimtes.  Wij bieden startende bedrijven de mogelijkheid om voordelig te starten met ondernemen, zonder personeel aan te nemen. Ons doel is om zelfstandige ondernemers en eigenaren van kleine bedrijven te helpen zich te concentreren op de groei van hun bedrijf  en hun passie voor hun vak uit te oefenen. Dit allemaal zonder tijdrovende, maar essentiële, administratieve taken. Je zou ons virtuele kantoor kunnen zien als een soort Airbnb voor zakelijke diensten!

Kosten-effectieve diensten

Steeds toenemende kosten kunnen de groei van een klein bedrijf enorm belemmeren. Zeker wanneer deze kosten niet noodzakelijk zijn, kan dit zorgen dat een bedrijf de eerste 5 jaar niet overleefd. Bekijk dus goed hoe vaak jij op kantoor bent, hoeveel werk je hebt voor je telefoniste etc. Wanneer blijkt dat je te weinig werk hebt voor een administratieve ondersteuner of dat je te weinig op kantoor bent. Overweeg dan het inhuren van een virtuele kantoordienst van ADD Business Point. Dit zal de winst van jouw bedrijf optimaliseren.

 

Deze winst kan je vervolgens weer investeren in je bedrijf en in de groei hiervan. Je bent flexibel te werken waar en wanneer je maar wilt en zit niet aan hoge vaste kosten vast. Je betaalt alleen wat je afneemt. Virtueel kantoordiensten geven de mogelijkheid om je te ontdoen van alle onnodige extra’s die invloed hebben op jouw winst.

 

Vraag vandaag nog gratis en vrijblijvend een offerte aan bij ons en ontdek wat een virtuele kantoordienst voor zelfstandige ondernemers én jou specifiek kan betekenen.

 

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 10 juli 2018