Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!
[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_column_text]

Virtueel Kantoor Breda

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar een vorm die bij jou en je bedrijf past. Ieder bedrijf is verschillend en daarom zijn ook diensten verschillend. ADD Business Point snapt dit en biedt naast een aantal standaard diensten ook maatwerkoplossingen voor jouw bedrijf. Wanneer jij je als bedrijf niet wilt binden aan een vaste locatie of een vast adres en je hecht veel waarde aan flexibiliteit, dan is een virtueel kantoor Breda voor jou de oplossing. Een Virtueel Kantoor Breda is te vergelijken met een postadres, alleen dan met de doorstuurservice van ADD. Inmiddels zijn er over het hele land Virtuele Kantoren van ADD beschikbaar. Ze zijn gevestigd in de Business Centers van ADD. Jouw zakelijke post kan je laten verzenden naar ons adres in Breda en wij sturen de post door naar een door jou opgegeven adres.[/vc_column_text][vc_gallery interval="3" images="7190,7187,7189,7186,7188" img_size="582x388" onclick=""][vc_column_text]

Virtueel Kantoor Breda

Op het adres van het Virtueel Kantoor Breda ontvangen wij post in onze postbus. Deze post hoef je zelf niet op te halen, maar sturen wij voor je door. Zeker een uitkomst wanneer je vaak wisselt van adres of onderneemt vanuit het buitenland. Wil je liever zelf je post ophalen? Dat is uiteraard mogelijk. Daarnaast kan je ook flexkantoren huren op jouw zakelijke postadres. Hierdoor ben je in de gelegenheid om jouw klanten op jouw postadres te ontvangen. Op het adres van ons Virtueel Kantoor Breda is het tevens mogelijk om post digitaal door te sturen. We verwerken de inkomende post dan in het scancentrum, waar we de post met hightech apparatuur digitaal maken. Deze digitale versie sturen we per mail naar jou door of wij slaan dit op in een Document Management Systeem. Zo beschikt jij razendsnel en voordelig over je post. Wij maken samen met jou afspraken over wat er met de originele post dient te gebeuren. Wij kunnen deze alsnog periodiek doorsturen, vernietigen, of bewaren tot jij in de gelegenheid bent om het op het Virtueel Kantoor Breda te komen ophalen.

Voor wie is een Virtueel Kantoor Breda geschikt?

Het Virtueel Kantoor Breda is voor elke ondernemer geschikt. Of je nu veel of weinig reist, wel of geen vaste werkplek heeft, dat maakt niet uit. Door het aanwezige scancentrum kunnen wij jouw post digitaal maken, waardoor je er zelfs via een smartphone over kunt beschikken.Geen grote dossiers en onvindbare documenten meer. Het Virtueel Kantoor Breda is niet bedoeld voor inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Bij het Virtueel Kantoor in Tilburg accepteren wij brieven, maar ook pakketten tot 30 kg (max. 176 x 78 x 58 cm).

Voordelen

Een Virtueel Kantoor Breda biedt jou de volgende voordelen: Groen vinkje Het is betaalbaar, voor slechts € 25,- per maand beschik je al over een Virtueel Kantoor in Breda. Groen vinkje Maak gebruik van onze postservice (vanaf € 10,- per maand). Groen vinkje Geniet van de professionele uitstraling van het Business Point in Breda. Groen vinkje Jij kunt het adres van het Virtueel Kantoor Breda gebruiken voor alle uitingen. Groen vinkje Indien je een kantoorruimte nodig hebt, is de post al ondergebracht op hetzelfde adres.

Offerte op maat

Geïnteresseerd in een Virtueel Kantoor in Breda? Vraag dan direct een offerte aan![/vc_column_text][vc_column_text]offertereserverenbezichtigen[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point Breda T: 076 766 00 98 Paardeweide 3 4824 EH Breda breda@addmail.pro[/vc_column_text][vc_column_text]offertereserverenbezichtigen[/vc_column_text][vc_gmaps link="#E-8_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" size="300" type="m" zoom="14" bubble="1"][contact-form-7 id="1079" title="ADD Offerte"][/vc_column][/vc_row]