Virtueel Kantoor Capelle aan den IJssel

Virtueel Kantoor Capelle aan den IJssel

Als zelfstandig ondernemer heeft u altijd tijd tekort. Omdat er veel op u af komt en er vaak zoveel dingen tegelijk moeten gebeuren schieten de kleine dingen er nogal eens bij in. Het ophalen van uw post uit uw postbus bijvoorbeeld.

Uw onderneming ontvangt iedere dag een lading aan post, waar u uw aandacht over moet laten gaan. Toch zijn de kleinste dingen vaak het belangrijkst. Wist u bijvoorbeeld dat de belangrijkste stukken niet per e-mail, maar nog steeds per post worden verstuurd? Het is dan ook belangrijk dat u uw post dagelijks onder ogen krijgt. Omdat dit in de praktijk niet altijd makkelijk is heeft ADD een Virtueel Kantoor ontwikkeld. Dit is te vergelijken met een postadres, maar dan met extra service. ADD heeft 24 Business Points verspreid over Nederland, waar u een of meerdere Virtuele Kantoren kunt huren. Daarnaast biedt ADD ook diverse postadressen in België, Frankrijk en Duitsland aan.

Capelle aan den IJssel

In Capelle aan den IJssel staat één van deze Business Points en ook daar kunt u dus een Virtueel Kantoor huren. Op deze locatie ontvangen wij dan uw inkomende brieven en pakketten tot 30 kg, met een maximale afmeting van 176 x 78 x 58 cm. Uw poststukken worden op een veilige plek bewaard, waar u het ten alle tijden kunt komen ophalen. Indien het voor u niet mogelijk is om uw post dagelijks op te halen, kunnen wij ook afspraken met u maken omtrent het doorsturen van uw post. Het maakt hierbij niet uit waar u zich bevindt. Wij zorgen dat uw post bij u aankomt, of u nou in het binnen- of buitenland bent.

Waarvoor is het Virtueel Kantoor in Capelle aan den IJssel geschikt?

Het Virtueel Kantoor in Capelle aan den IJssel wordt slechts gebruikt als adres om uw inkomende poststukken op te ontvangen. U kunt dit adres dus niet gebruiken voor uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Wanneer u daar behoefte aan heeft, is een Service Kantoor van ADD wellicht een betere optie voor u. Deze kantoren bevinden zich tevens in het Business Point in Capelle aan den IJssel. U kunt het adres van het Virtueel Kantoor in Capelle aan den IJssel wel gebruiken in al uw uitingen.

Voordelen

De dienstverlening van ADD is de flexibele basis van succes. Dat geldt dus ook voor een Virtueel Kantoor van ADD. Wij bieden innovatieve oplossingen voor de vooruitstrevende ondernemer tegen een betaalbare prijs. Met een Virtueel Kantoor in Capelle aan den IJssel geniet u van de volgende voordelen:

 • Het is betaalbaar, voor slechts € 25,- per maand beschikt u al over een Virtueel Kantoor in Capelle aan den IJssel
 • U geniet van de professionele uitstraling van het Business Point in Capelle aan den IJssel.
 • U kunt het adres van het Virtueel Kantoor in Capelle aan den IJssel gebruiken voor uw uitingen.
 • Indien u een kantoorruimte nodig heeft, is uw post al ondergebracht op hetzelfde adres.

Offerte op maat

Bent u geïnteresseerd in een Virtueel Kantoor in Capelle aan den IJssel? Vraag dan direct een offerte aan!

offertereserverenbezichtigen

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointKantoor Capelle a/d IJssel
T: 085 – 273 4994
Kanaalweg 37 2903
LR Capelle a/d IJssel
capelleaandenijssel@addmail.pro

offertereserverenbezichtigen

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha