Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!
[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_column_text]

Virtueel Kantoor in Deventer

Ben jij een beginnend ondernemer of iemand die veel op reis is? Dan kan je wel de nadrukkelijke wens hebben voor een zakelijk adres, maar heb je liever niet een duur kantoorpand waar je gedurende langere tijd aan vast zit. Met een Virtueel Kantoor in Deventer van ADD Business Point profiteer jij van een zakelijk adres met professionele uitstraling, zonder teveel te betalen. Je kunt een of meerdere Virtuele Kantoren afnemen in een van meer dan 30 ADD Business Points in Nederland. Ook voor een zakelijk adres in België, Duitsland of Frankrijk ben je bij ADD aan het juiste adres. Een Virtueel Kantoor biedt je meer dan alleen een postadres. Je kunt het adres van de desbetreffende ADD Business Point gebruiken voor al jouw uitingen. Wij beheren jouw post zorgvuldig zodat u het kunt ophalen wanneer het jou uitkomt. Maar ook doorsturen van jouw post is geen enkel probleem voor ons. Het maakt hierbij niet waar jij je bevindt. Wij sturen post zowel naar binnen- als buitenlandse adressen door.

Deventer dé ondernemersstad

DeventerHet Virtueel Kantoor in Deventer bevindt zich in een statig bedrijvencomplex in het zuiden van de stad en op steenworpafstand van de A1. In dit Business Center zijn diverse soorten kantoorruimtes te huur. Denk hierbij aan behandelruimtes, coachruimtes en spreekruimtes. Deze virtuele kantoorruimtes zijn volledig gemeubileerd en gefaciliteerd. Uiteraard kan je gebruik maken van allerlei faciliteiten zoals internet, koffie of thee en praktische zaken zoals beamers en whiteboards. In het Virtueel Kantoor in Deventer is het mogelijk om gebruik te maken van de postservice van ADD Business Point. Zodra jouw post bij ons scancentrum binnenkomt wordt het gesorteerd en gedigitaliseerd. Deze digitale post sturen we per e-mail aan jou door. Dit is een goedkope manier van post ontvangen. Daarnaast beschik jij ten alle tijden over jouw poststukken. We kunnen jouw post namelijk ook toevoegen aan een digitaal archief of ander document management systeem. Over de fysieke post maken we vervolgens afspraken met jou. Jij kunt de post komen ophalen, maar wij kunnen het ook aan jou doorsturen of het voor je vernietigen. In het Virtueel Kantoor in Deventer accepteren we brieven en pakketten van maximaal 30 kg (max. 176 x 78 x 58 cm).

Waarvoor is het Virtueel Kantoor in Deventer geschikt?

Het Virtueel Kantoor in Deventer is uitermate geschikt voor de startende ondernemer en de reizende ondernemer. Je kunt gebruikmaken van een zakelijk adres zonder hoge bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld huur en energie. Met de postservice ben jij ervan gegarandeerd dat jij jouw post snel ontvangt. Het adres van het Virtueel Kantoor in Deventer is niet geschikt voor jouw aanmelding bij de Kamer van Koophandel. Heb je hier wel interesse in dan is de dienst Service Kantoor in Deventer jouw oplossing.

Voordelen van een virtueel kantoor in Deventer

Wanneer je kiest voor een Virtueel Kantoor in Deventer geniet jij van een aantal voordelen ten opzichte van een reguliere postbus: Groen vinkje Het is betaalbaar, voor slechts € 25,- per maand beschik je al over een Virtueel Kantoor in Deventer. Groen vinkje Je kunt gebruik maken van onze postservice (vanaf € 10,- per maand). Groen vinkje Je geniet van de professionele uitstraling van het Business Point in Deventer. Groen vinkje Je kunt het adres van het Virtueel Kantoor in Deventer gebruiken voor jouw uitingen. Groen vinkje Indien je een kantoorruimte nodig hebt, is jouw post al ondergebracht op hetzelfde adres.

Offerte op maat

Ben jij geïnteresseerd in een Virtueel Kantoor in Deventer? Vraag dan direct een offerte aan![/vc_column_text][vc_column_text]offertereserverenbezichtigen[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Virtueel Kantoor Deventer T: 0570 - 744 034 Bergweidedijk 38 7418 AA Deventer deventer@addmail.pro[/vc_column_text][vc_column_text]offertereserverenbezichtigen[/vc_column_text][contact-form-7 id="1079" title="ADD Offerte"][vc_gmaps link="#E-8_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" size="300" type="m" zoom="14" bubble="1"][/vc_column][/vc_row]