Virtueel Kantoor Dordrecht

Virtueel Kantoor Dordrecht

Werkt u vanuit thuis of heeft u geen vaste werkplek? Dat is nog geen reden om geen zakelijk adres te hebben. Met een Virtueel Kantoor van ADD maakt u indruk op uw klanten en zakenrelaties door gebruik te maken van het adres van een van de 24 ADD Business Points in de grootste steden van Nederland!

 

Met een Virtueel Kantoor maakt u echter niet alleen een goede indruk, het is ook erg functioneel. Het is namelijk uw postadres. Wij ontvangen hier uw poststukken en beheren ze op een veilige plek totdat u ze komt ophalen. Wanneer u dat doet is geheel aan u. Als het voor u niet mogelijk is om de post frequent op te komen halen, kunnen we deze echter ook aan u doorsturen. Waar u zich ook in de wereld bevindt, wij zorgen dat u uw post ontvangt.

Dordrecht

In het zuiden van Dordrecht staat een van onze vele Business Points. Dit statige bedrijvencomplex leent zich uitstekend voor een zakelijk (post)adres. Mocht u toch onverhoopt een kantoorruimte nodig hebben, dan bent u ook hier aan het juiste adres. Wij verhuren kantoorruimtes vanaf 18 m2, maar ook trainingsruimtes, spreekkamers etc.

Voor u als ondernemer is het belangrijk dat u uw post regelmatig opent en er aandacht aan besteed. Soms kan het echter zo zijn dat u, vanwege bijvoorbeeld drukte, niet in staat bent uw post regelmatig in het Virtueel Kantoor in Dordrecht te komen ophalen. Wij sturen uw post dan graag aan u door!

Waarvoor is het Virtueel Kantoor in Dordrecht geschikt?

Het Virtueel Kantoor in Dordrecht is uitermate geschikt voor de drukke ondernemer die veel waarde hecht aan een goede verwerking van poststukken en tegelijkertijd gebruik wil maken van een zakelijk adres met uitstraling! Ook pakketten kunnen we voor u in ontvangst nemen tot een maximum afmeting van 176 x 78 x 58 cm groot en een gewicht van maximaal 30 kg.

U kunt het adres van het Virtueel Kantoor niet gebruiken voor de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Hiervoor is een Service Kantoor de ideale oplossing.

Voordelen

ADD staat bekent om het maatwerk dat we leveren. Niks is standaard en alles is bespreekbaar. We zijn zelf dus net zo flexibel als onze dienstverlening. U plukt hier de vruchten van. Met een Virtueel Kantoor in Dordrecht profiteert u van de volgende voordelen:

Groen vinkje Het is betaalbaar, voor slechts € 25,- per maand beschikt u al over een Virtueel Kantoor in Dordrecht.
Groen vinkje U geniet van de professionele uitstraling van het Business Point in Dordrecht.
Groen vinkje U kunt het adres van het Virtueel Kantoor in Dordrecht gebruiken voor uw uitingen.
Groen vinkje Indien u een kantoorruimte nodig heeft, is uw post al ondergebracht op hetzelfde adres.

Offerte op maat

Bent u geïnteresseerd in een Virtueel Kantoor in Dordrecht? Vraag dan direct een offerte aan!

offertereserverenbezichtigen

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Virtueel Kantoor Dordrecht
T: 085 – 2734994
Einsteinstraat 67
3316 GG Dordrecht
dordrecht@addmail.pro

offertereserverenbezichtigen

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha