Virtueel Kantoor Emmen

Virtueel Kantoor Emmen

Bent u een ondernemer met een volle agenda, die eigenlijk te weinig heeft aan 24 uur in een dag? Bent u veel in de weer en bevindt u zich niet altijd op een vaste werkplek? Dan zal u zeker profijt hebben van een van de vele flexibele diensten van ADD. Onze specialiteit ligt hem in het creëren van diensten die het nieuwe werken ondersteunen. Zo kunt u als drukke ondernemer gebruik maken van een Virtueel Kantoor van ADD.

Een Virtueel Kantoor biedt u de mogelijkheid om uw post te laten bezorgen op het adres van een van de 24 ADD Business Points in Nederland. U heeft hiermee dus een postadres en kunt gebruik maken van het zakelijke adres van het Business Point. Dit geeft uw onderneming uitstraling omdat u het adres in al uw uitingen kunt gebruiken.

Maar ADD biedt u natuurlijk meer dan alleen postadres of een zakelijk adres. Zo hoeft u uw post bij een Virtueel Kantoor, in tegenstelling tot een normale postbus, niet perse te komen halen. Wij kunnen uw post naar ieder gewenst adres, in binnen- of buitenland, doorsturen. Waar u ook bent, wij sturen uw post aan u door. Dat is de kracht van flexibel werken.

Emmen

Een van de vele Virtuele Kantoren van ADD staat in Emmen. Naast een Virtueel Kantoor kunt u in het Business Point in Emmen ook fysieke kantoorruimtes huren. Van een grote bedrijfsruimte tot een volledig gemeubileerd kantoor.

In het Virtueel Kantoor in Emmen werken uitsluitend deskundige medewerkers die speciaal geautoriseerd zijn om uw post te beheren en/of door te sturen. Uw post is daar dus in goede handen. Onze medewerkers beheren uw brieven en pakketten tot max. 30 kg en met een maximale afmeting van 176 x 78 x 58 cm.

Waarvoor is het Virtueel Kantoor in Emmen geschikt?

Het Virtueel Kantoor in Emmen is uitermate geschikt voor drukke ondernemers die niet altijd tijd hebben om hun postbus te legen, of vaak op reis zijn. Daarnaast is het Virtueel Kantoor in Emmen geschikt voor ondernemers die een zakelijk adres zoeken voor bijvoorbeeld visitekaartjes en website.

Het adres van het Virtueel Kantoor Emmen is niet bedoeld voor een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Hiervoor is een Service Kantoor beter geschikt.

Voordelen

ADD denkt al enige tijd mee met innovatieve ondernemers. Met steeds nieuwere en uitgebreide diensten proberen wij het ondernemen makkelijker en vooral flexibeler te maken. Een Virtueel Kantoor is hier een uitstekend voorbeeld van. Dit heeft namelijk een aantal voordelen:

Groen vinkje Het is betaalbaar, voor slechts € 25,- per maand beschikt u al over een Virtueel Kantoor in Emmen.
Groen vinkje U geniet van de professionele uitstraling van het Business Point in Emmen.
Groen vinkje U kunt het adres van het Virtueel Kantoor in Emmen gebruiken voor uw uitingen.
Groen vinkje Indien u een kantoorruimte nodig heeft, is uw post al ondergebracht op hetzelfde adres.

Offerte op maat

Bent u geïnteresseerd in een Virtueel Kantoor in Emmen? Vraag dan direct een offerte aan!

offertereserverenbezichtigen

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Virtueel Kantoor Emmen
T: 085 – 273 4994
Hoenderkamp 20
7812 VZ Emmen
emmen@addmail.pro

offertereserverenbezichtigen

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha