Virtueel Kantoor Hengelo

Virtueel Kantoor Hengelo

ADD heeft diverse (24) Business Points verspreid over Nederland. Veel van deze Business Point zijn volledig in eigen beheer van ADD. Er worden diverse diensten aangeboden binnen deze bedrijvencomplexen. Zo kunt u er uiteraard voor korte of langere tijd een kantoorruimte huren, maar ook voor ondernemers die veel reizen of nog niet toe zijn aan een kantoorruimte hebben we een dienstverlenging op maat.

In dat geval is een Virtueel Kantoor van ADD namelijk een uitstekende oplossing. U geniet van een zakelijk adres voor al uw uitingen, zoals uw website of briefpapier en daarnaast heeft u een postadres. Uw inkomende post wordt door ADD beheerd, net zoals bij een normale postbus. Bij een Virtueel Kantoor hoeft u echter uw post niet perse dagelijks te komen ophalen. We maken afspraken met u over de frequentie waarin we de post aan u doorsturen. Of u zich nu in het binnen- of buitenland bevindt, dat maakt allemaal niks uit. Brieven en pakketten tot 30 kg en met een maximale afmeting van 176 x 78 x 58 cm kunnen worden bezorgd.

Hengelo

Het Virtueel Kantoor in Hengelo bevindt zich in een van de ADD Business Points. Uw post wordt hier door geautoriseerde medewerkers beheerd en is te allen tijde voor u beschikbaar. Daarnaast profiteert u van de professionele uitstraling van het Business Point.

Waarvoor is het Virtueel Kantoor in Hengelo geschikt?

Het Virtueel Kantoor in Hengelo is uitermate geschikt voor ondernemers met een drukke agenda. Wij zorgen ervoor dat uw post bij u terechtkomt. Dat is weer een zorg minder.

U kunt het adres van het Virtueel kantoor niet gebruiken als inschrijfadres voor de Kamer van Koophandel. Hiervoor is een Service Kantoor een betere oplossing.

Voordelen

De voordelen van een Virtuele Kantoor in Hengelo zijn:

Groen vinkje Het is betaalbaar, voor slechts € 25,- per maand beschikt u al over een Virtueel Kantoor in Hengelo.
Groen vinkje U geniet van de professionele uitstraling van het Business Point in Hengelo.
Groen vinkje U kunt het adres van het Virtueel Kantoor in Hengelo gebruiken voor uw uitingen.
Groen vinkje Indien u een kantoorruimte nodig heeft, is uw post al ondergebracht op hetzelfde adres.

Offerte op maat

Bent u geïnteresseerd in een Virtueel Kantoor in Hengelo? Vraag dan direct een offerte aan!

offertereserverenbezichtigen

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointVirtueel Kantoor Hengelo
T: 085 – 273 4994
Jan Tinbergenstraat 440
7559 ST Hengelo
hengelo@addmail.pro

offertereserverenbezichtigen

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha