Virtueel Kantoor Hoogeveen

Virtueel Kantoor Hoogeveen

Bent u klaar voor de volgende stap in uw onderneming? Heeft u geen behoefte aan een kantoorpand, maar wel aan een zakelijk adres? Dan is Virtueel Kantoor van ADD perfect voor uw onderneming. Een Virtueel Kantoor geeft u alle voordelen van een zakelijk adres dat u kunt gebruiken in al uw uitingen. Daarnaast functioneert een Virtueel Kantoor als postadres.

ADD heeft 24 Business Points door heel Nederland. Elk Business Point biedt ondernemers diverse diensten. Zo is het mogelijk om kantoorruimtes van 18 tot wel 100 m2 te huren, maar ook flexplekken en diensten zoals een telefoonbeantwoordingservice. In al onze diensten leveren maatwerk. We hebben dus altijd een innovatieve oplossing die bij uw onderneming past.

Daarnaast heeft ADD ook diverse postadressen in België, Duitsland en Frankrijk.

Hoogeveen

In het Virtueel Kantoor in Hoogeveen wordt uw inkomende post ontvangen en op een veilige locatie beheerd tot dat u het komt ophalen. U kunt echter ook kiezen voor de doorstuurservice van ADD. Wij sturen uw post dan door naar elk gewenst adres. Het maakt dus niet uit of u zich in het buitenland bevindt. In het Virtueel Kantoor in Hoogeveen accepteren wij brieven en pakketten tot 30 kg met een maximale afmeting van 176 x 78 x 58 cm. Het is uiteraard ook mogelijk om uw post aan een bepaalde afdeling binnen uw bedrijf te zenden. Dat is de kracht van flexibel werken.

Waarvoor is het Virtueel Kantoor in Hoogeveen geschikt?

Hoewel het Virtueel Kantoor bij uitstek geschikt is voor ondernemers die een zakelijk adres willen voor hun uitingen, is het adres niet geschikt voor de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Lees hiervoor de beschrijving over onze dienstverlening Service Kantoor.

Ook voor ondernemers die veel onderweg werken of zich vaak in het buitenland bevinden, is het Virtueel Kantoor in Hoogeveen een uitkomst. Nooit meer haasten om de post op tijd uit uw postbus te halen. Wij zorgen ervoor dat uw post naar u toekomt.

Voordelen

ADD is de concurrent altijd een stapje voor. Dit doen we door constant met u mee te denken en uitsluitend maatwerk te leveren. Wanneer u kiest voor een Virtueel Kantoor in Hoogeveen, geniet u van de volgende voordelen:

Groen vinkje Het is betaalbaar, voor slechts € 25,- per maand beschikt u al over een Virtueel Kantoor in Hoogeveen.
Groen vinkje U geniet van de professionele uitstraling van het Business Point in Hoogeveen.
Groen vinkje U kunt het adres van het Virtueel Kantoor in Hoogeveen gebruiken voor uw uitingen.
Groen vinkje Indien u een kantoorruimte nodig heeft, is uw post al ondergebracht op hetzelfde adres.

Offerte op maat

Bent u geïnteresseerd in een Virtueel Kantoor in Hoogeveen? Vraag dan direct een offerte aan!

offertereserverenbezichtigen

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointVirtueel Kantoor Hoogeveen
T: 085 – 273 4994
Donau 5-22
7908 HA Hoogeveen
hoogeveen@addmail.pro

offertereserverenbezichtigen

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha