Virtueel Kantoor Joure

Virtueel Kantoor Joure

ADD biedt flexibele diensten aan die u als ondernemer een nieuwe, betere kijk geven op het nieuwe werken. Bij ADD draait alles om innovatie en daarmee willen we het u, als ondernemer, zo makkelijk mogelijk maken.

In de vele ADD Business Points in Nederland biedt ADD haar diensten aan. Per locatie kunnen de aangeboden diensten verschillen, maar wat centraal staat is het verhuren van kantoorruimtes. U kunt hierbij denken aan volledig gemeubileerde kantoren, maar ook aan flexplekken waar u ongestoord kunt werken.

Naast fysieke kantoorruimtes heeft ADD het Viruteel Kantoor. Hierbij huurt u niet feitelijk een ruimte, maar maakt u wel gebruik van het zakelijke adres van het ADD Business Point. Dit kunt u uiteraard gebruiken voor uw uitingen, maar het fungeert ook als postadres voor uw onderneming. Het adres is echter niet geschikt om te vermelden bij uw inschrijving in de Kamer van Koophandel.

Joure

Een van de vele Virtuele Kantoren vindt u in Joure. Op deze locatie ontvangen wij uw post en kunt u het komen ophalen. Dit is echter niet perse noodzakelijk, want met de doorstuurservice van ADD kunnen we er ook voor zorgen dat uw post alsnog naar u toe komt. We sturen uw post naar uzelf of een specifieke afdeling binnen uw bedrijf. Het maakt daarbij niet uit of u zich in het binnen- of het buitenland bevindt.

In het Virtueel Kantoor in Joure kunt u ook gebruik maken van de postservice van ADD. Dit houdt in dat we uw post inscannen en vervolgens per e-mail aan u doorzenden. Zo kunt altijd razendsnel over uw post beschikken en bespaart u een hoop kosten. Uw post kan zelfs toegevoegd worden aan een digitaal archief. Over de fysieke post maken we afspraken met u. Of u de post nu op een later tijdstip wilt komen ophalen of wij het alsnog aan u moeten doorsturen, alles is mogelijk.

Uiteraard wordt uw post alleen behandeld door geautoriseerde medewerkers. Veiligheid staat voorop!

Waarvoor is het Virtueel Kantoor in Joure geschikt?

Het Virtueel Kantoor in Joure is uitermate geschikt voor de drukke ondernemer. Daarnaast is de postservice geschikt voor ondernemers die kostenbesparend denken. In het Virtueel Kantoor accepteren we brieven en pakketten tot 30 kg (maximale afmeting 176 x 78 x 58 cm).

Een ander groot voordeel van onze postservice is, dat u uw post zelfs kunt bekijken op uw smartphone of tablet. Waar u zich dus ook in de wereld bevindt. ADD helpt u verder!

Voordelen

Een Virtueel Kantoor in Joure heeft de volgende voordelen:

Groen vinkje Het is betaalbaar, voor slechts € 25,- per maand beschikt u al over een Virtueel Kantoor in Joure.
Groen vinkje U kunt gebruik maken van onze postservice (vanaf € 10,- per maand).
Groen vinkje U geniet van de professionele uitstraling van het Business Point in Joure.
Groen vinkje U kunt het adres van het Virtueel Kantoor in Joure gebruiken voor uw uitingen.
Groen vinkje Indien u een kantoorruimte nodig heeft, is uw post al ondergebracht op hetzelfde adres.

Offerte op maat

Bent u geïnteresseerd in een Virtueel Kantoor in Joure? Vraag dan direct een offerte aan!

offertereserverenbezichtigen

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointVirtueel Kantoor Joure
T: 0153-820943
Albert Einsteinweg 4a
8501 XE Joure
joure@addmail.pro

offertereserverenbezichtigen

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha