Virtueel Kantoor Nijmegen

Virtueel Kantoor Nijmegen

Als ondernemer heeft u het eigenlijk altijd druk. Het legen van uw postbus schiet er daardoor nogal eens bij in. ADD begrijpt dat en speelt met innovatieve oplossingen in op de behoeftes van ondernemers. Zo is het Virtueel Kantoor ontstaan.

In 24 Business Point in Nederland verleent ADD diverse diensten en kantoorruimtes. Voor iedere ondernemer hebben we een geschikte ruimte, maar ook voor ondernemers die geen ruimte nodig hebben, hebben we diverse diensten. Met een Virtueel Kantoor geniet u van alle voordelen van een zakelijk adres voor een betaalbare prijs. Daarnaast is het Virtueel Kantoor uw postadres waar uw post wordt beheerd. U kunt uw post op het Virtueel Kantoor komen ophalen, maar wij kunnen het ook aan u doorsturen. Wat u het prettigst vindt. ADD is niet voor niets de flexibele basis van succes.

Nijmegen

In ons Virtueel Kantoor in Nijmegen werken uitsluitend geautoriseerde medewerkers die alle zorg en aandacht aan uw post besteden. Uiteraard wordt het op een veilige plek bewaard en is het direct voor u beschikbaar wanneer u het komt ophalen. Wij kunnen uw post echter ook aan u doorsturen. Waar u zich ook op de wereld bevindt. Wij zorgen dat u uw post ontvangen.

Wanneer u onverhoopt toch een kantoorruimte nodig heeft. Kunt u bij het Business Point in Nijmegen prima terecht. Ideaal, aangezien uw post hier al binnen komt.

Waarvoor is het Virtueel Kantoor in Nijmegen geschikt?

Het Virtueel Kantoor in Nijmegen is ideaal wanneer u zaken doet met bijvoorbeeld webwinkels die alleen naar adressen in Nederland verzenden. U laat het pakket dan gewoon naar het Virtueel Kantoor zenden en wij zorgen dat het bij u terecht komt. We accepteren brieven en pakketten tot 30 kg (max. 176 x 78 x 58 cm).

Daarnaast biedt het Virtueel Kantoor in Nijmegen u de mogelijkheid om van de professionele uitstraling van het Business Point te profiteren.

Voordelen

Het afnemen van een Virtueel Kantoor in Nijmegen biedt u de volgende voordelen:

Groen vinkje Het is betaalbaar, voor slechts € 25,- per maand beschikt u al over een Virtueel Kantoor in Nijmegen.
Groen vinkje U geniet van de professionele uitstraling van het Business Point in Nijmegen.
Groen vinkje U kunt het adres van het Virtueel Kantoor in Nijmegen gebruiken voor uw uitingen.
Groen vinkje Indien u een kantoorruimte nodig heeft, is uw post al ondergebracht op hetzelfde adres.

Offerte op maat

Bent u geïnteresseerd in een Virtueel Kantoor in Nijmegen? Vraag dan direct een offerte aan!

offertereserverenbezichtigen

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointVirtueel Kantoor Nijmegen
T: 085 – 273 4994
Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen
nijmegen@addmail.pro

offertereserverenbezichtigen

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha