Virtueel Kantoor Sliedrecht

Virtueel Kantoor Sliedrecht

ADD denkt altijd met ondernemers mee. Uw behoeftes zijn de onze en daarom zoeken we samen met u naar een passende oplossing voor uw onderneming. Dat is de flexibele basis van succes. Wij leveren alleen maatwerk en dat ziet u ook terug in de vele kantoorruimtes die ADD verhuurt. Verspreid over Nederland heeft ADD 24 Business Centers waar u tal van verschillende ruimtes kunt huren. U kunt denken aan een grote bedrijfshal van 100 m2, flexplekken voor 4 personen en volledig ingerichte kantoorruimtes. Voor iedere ondernemer heeft ADD wat wils.

Maar ook ondernemers die geen behoefte hebben aan een fysieke kantoorruimte kan ADD van dienst zijn, namelijk met een Virtueel Kantoor. Dit is te vergelijken met een postadres, maar dan uiteraard met extra ADD service.

Sliedrecht

01_add_business_point_sliedrecht_Bedrijvencentrum_Drechtsteden_Prisma_100_SliedrechtEen van onze Business Centers staat in Sliedrecht. Op deze locatie is het dan ook mogelijk om een Viruteel Kantoor te huren. Wij ontvangen dan uw post in onze postbus. We maken van te voren afspraken met u wat er met uw post moet gebeuren. U hoeft het namelijk niet perse zelf op te komen halen. Wij kunnen het ook aan u doorsturen. Het maakt daarbij niet uit waar u zich op dat moment bevindt. We sturen uw post ook naar buitenlandse adressen door. In het Virtueel Kantoor in Sliedrecht accepteren wij brieven en pakketten tot 30 kg en met een maximale afmeting van 176 x 78 x 58 cm.

Naast een postadres biedt het Virtueel Kantoor in Sliedrecht u ook de mogelijkheid om het zakelijke adres van het Business Center te gebruiken in uw uitingen zoals uw website of visitekaartjes. Dit geeft uw bedrijf een professionele uitstraling!

Waarvoor is het Virtueel Kantoor in Sliedrecht geschikt?

Het Virtueel Kantoor in Sliedrecht is bij uitstek geschikt voor ondernemers die het zichzelf gemakkelijk willen maken. Met een Virtueel Kantoor in Sliedrecht, hoeft u zich namelijk niet meer af te vragen of uw postbus wel op tijd geleegd wordt. Wij zorgen dat u uw post tijdig ontvangt.

U kunt het adres van het Virtueel Kantoor in Sliedrecht echter niet gebruiken voor uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Indien u een dergelijk adres zoekt, past een Service Kantoor van ADD wellicht beter bij uw onderneming.

Voordelen

De dienstverlenging van ADD heeft altijd voordelen ten opzichte van de concurrent. Wij denken met u mee en bieden u net dat beetje extra service. Het Virtueel Kantoor in Sliedrecht biedt u dan ook de volgende voordelen:

 

Groen vinkje Het is betaalbaar, voor slechts € 25,- per maand beschikt u al over een Virtueel Kantoor in Sliedrecht.
Groen vinkje U geniet van de professionele uitstraling van het Business Point in Sliedrecht.
Groen vinkje U kunt het adres van het Virtueel Kantoor in Sliedrecht gebruiken voor uw uitingen.
Groen vinkje Indien u een kantoorruimte nodig heeft, is uw post al ondergebracht op hetzelfde adres.

Offerte op maat

Bent u geïnteresseerd in een Virtueel Kantoor in Sliedrecht? Vraag dan direct een offerte aan!

offertereserverenbezichtigen

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Virtueel Kantoor Sliedrecht
T: 085 – 273 4994
Prisma 100
3364 DJ Sliedrecht
sliedrecht@addmail.pro

offertereserverenbezichtigen

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha