Virtueel Kantoor Utrecht

Virtueel Kantoor Utrecht

Ondernemers hebben het druk, soms een beetje te druk. Hierdoor schieten de kleine dingen, zoals het legen van een postbus, er nogal een bij in. ADD heeft hiervoor het Virtueel Kantoor ontwikkeld. Wanneer u een Virtueel Kantoor bij ADD afneemt, zorgen wij er voor dat uw post u bereikt, of u zich nou in het binnen- of buitenland bevindt. Uw post komt binnen in onze postbus waarna wij het aan u doorsturen. Over de frequentie waarin we uw post doorsturen, maken we vooral afspraken met u. Het is uiteraard ook mogelijk om uw post naar een specifieke afdeling of persoon binnen uw organisatie door te laten sturen. Alles is bespreekbaar!

Wij accepteren brieven en pakketten met een maximale afmeting van 176 x 78 x 58 cm (max. 30 kg).

Utrecht

In het centrum van ons land, Utrecht, staat één van de 24 ADD Business Centers. In dit center verhuren we tal van kantoorruimtes, flexplekken, vergaderzalen en nog veel meer. Naast fysieke kantoorruimtes is het ook mogelijk om een Virtueel Kantoor in Utrecht te huren. U heeft hiermee een postadres met doorstuurservice en u profiteert van de professionele uitstraling van het Business Center, omdat u het zakelijke adres kunt gebruiken in al uw uitingen. U krijgt tenslotte maar één kans om een goede eerste indruk te maken.

Waarvoor is het Virtueel Kantoor in Utrecht geschikt?

Het Virtueel Kantoor in Utrecht is geschikt voor drukke ondernemers waarbij het legen van de postbus er snel bij inschiet. Natuurlijk is een Virtueel Kantoor ook handig voor elke andere ondernemer die het zichzelf graag gemakkelijk maakt.

Wanneer u zich nog dient in te schrijven bij de Kamer van Koophandel is een Service Kantoor van ADD wellicht een betere optie voor uw bedrijf. Een Virtueel Kantoor is hier namelijk niet voor bedoeld.

Voordelen

ADD levert flexibele oplossingen met een uitstekende service. Met een Virtueel Kantoor in Utrecht profiteert u van de volgende voordelen:

Groen vinkje Het is betaalbaar, voor slechts € 25,- per maand beschikt u al over een Virtueel Kantoor in Utrecht.
Groen vinkje U geniet van de professionele uitstraling van het Business Point in Utrecht.
Groen vinkje U kunt het adres van het Virtueel Kantoor in Utrecht gebruiken voor uw uitingen.
Groen vinkje Indien u een kantoorruimte nodig heeft, is uw post al ondergebracht op hetzelfde adres.

Offerte op maat

Bent u geïnteresseerd in een Virtueel Kantoor in Utrecht? Vraag dan direct een offerte aan!

offertereserverenbezichtigen

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Virtueel Kantoor Utrecht
T: 030 – 744 0727
Kobaltweg 44
3542 CE Urecht
utrecht@addmail.pro

offertereserverenbezichtigen

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha