Wat een service!

Ook vandaag wil ik toch nog even iets kwijt over mijn ervaring naar aanleiding van mijn berichtje gisteren. Die over het vervangen van alle banden onder HQ.

Wat een beleving was dit!

Ik had om 8.00uur afgesproken. En ik had mij echt voorgenomen om op tijd te zijn. In Duitsland loopt alles wat strakker dan bij ons. Wat denk je, ondanks dat ik op tijd was opgestaan toch een kwartier te laat. Hoe krijg je het voor elkaar. HQ in een parkeervak gefrommeld op het parkeerterrein van de Mercedes-garage, sleutel afgegeven en maar wachten.

Ondanks dat ik iets te laat was gingen ze er direct mee aan de slag. Die banden waren er zelfs al. S’morgens nog uit Hamburg gekomen omdat ze bij de garage zelf niet meer op voorraad waren. Het waren zelfs de laatste 4 in dat magazijn ook. Wat een geluk weer!

Wat later dacht ik, ow ja, nog een foto maken voor het archief, maar hij was al klaar, even aan het testrijden…uhhh …OK. Dat zal wel dan. Ze moesten nog even de factuur opmaken en ik kon mijn weg vervolgen.

Kom ik buiten en zie ik een van dak tot band glimmende HQ staan. Het apparaat was 2 ½ maand niet gewassen, kan niet in een wasstraat. Hij stond helemaal te kwispelen. Onderweg kwam ik er zelfs achter dat ze de matjes hadden schoongemaakt. Ook die waren erg vies.

Dit is wel top service. Toen ik nog even naar binnen ging om ze te bedanken deden ze dit overkomen als dat het de normaalste zaak van de wereld was. Volgens mij niet. Ik heb ze natuurlijk een 5 sterren review gegeven voor de bewezen diensten.

Onderweg heb ik de bandjes zelf nog maar even goed getest. Dat rijdt toch echt wel lekker zo’n Deutsche autobahn. Dan kan je tenminste meters maken.

Met mijn team probeer ik ook iedere dag service te leveren die je niet verwacht. Een belangrijk onderdeel hiervan is het verder automatiseren en slimmer inrichten van ruimtes. Om dit helemaal af te stemmen op jouw wensen hebben we een formuliertje gemaakt waarmee jij ons kan helpen om onze dienstverlening nog beter te maken. Zoveel beter dat je het niet zou verwachten.

Zou je dit willen invullen via deze link: https://bit.ly/3bpFEPo

Heel erg bedankt alvast en maak er een mooi weekend van! Ik heb er in ieder geval zin an.

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Chief Flexwork Officer 😉

 

ADD Blog

Submit your comment

Post Comment