Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Wat is het belangrijkste wat je uit je huis zou redden als het in brand stond?‍

Naarmate we ouder worden, verschuiven de dingen waaraan we waarde hechten meer en meer van materiële bezittingen. Als je jong bent, wil je een mooie auto en een groot huis met veel ruimte binnen voor je videospelletjes. 

Maar als je ouder wordt, lijken die dingen niet meer zo belangrijk. Er zijn veel dingen die belangrijker zijn dan materiële bezittingen. Dingen als trouw, vertrouwen en liefde – dat zijn allemaal dingen die niet door brand of een andere natuurramp vernietigd kunnen worden. Je vindt deze dingen niet in een huis of auto…. Dit zijn de dingen die je als eerste zou moeten redden als je huis in brand zou staan. 

Het belang van loyaliteit en vertrouwen in tijden van verlies.

Loyaliteit en vertrouwen zijn uiterst belangrijk in een tijd van verlies. Zelfs als je niet zo trouw bent, moet je minstens één persoon hebben die je met je leven vertrouwt. Want op een dag zal je leven eindigen. 

En als het eindigt, heb je geen idee waar je zult zijn of wat je zult doen. Je zou in een brandend huis kunnen zitten, of je zou een auto-ongeluk kunnen krijgen, er kan van alles gebeuren. Maar als je leven eindigt, zijn de enige dingen die je bij je hebt de dingen die je had toen je stierf. 

Mensen die een tragedie als een huisbrand hebben meegemaakt weten hoe dit voelt. Ze weten hoe het voelt om alles wat je hebt te verliezen en alleen nog maar as over te houden waaruit je nauwelijks een herinnering kunt opmaken. 

Ze weten hoe het voelt om alles te verliezen waar je ooit van hield, alles waar je ooit voor gewerkt hebt, en alles wat je ooit vreugde gaf. Ze weten hoe het voelt om je leven opnieuw te beginnen met niets dan de kleren op je rug.

 

ADD Blog

Vertrouwen is iets waar je niet makkelijk een prijs op kunt zetten.

Vertrouwen is iets heel belangrijks waar je niet gemakkelijk een prijs op kunt zetten. Eén iemand die je met je leven moet vertrouwen is je partner. 

Hij of zij is je partner, je beste vriend en je familie in één. Als je morgen zou sterven, wil je weten dat die ene persoon van wie je met heel je hart houdt bij je zal zijn en sterk voor je zal zijn. Je wilt weten dat ze alles zullen doen wat in hun macht ligt om ervoor te zorgen dat je comfortabel en gelukkig bent terwijl je verder gaat. Je wilt weten dat ze ervoor zullen zorgen dat je dierbaren verzorgd worden en dat ze alles hebben wat ze nodig hebben om een gelukkig en vervuld leven te leiden. 

Er zijn zoveel dingen die zo belangrijk zijn om voor te zorgen als iemand sterft. En als je niet iemand hebt op wie je kunt vertrouwen om je te helpen deze dingen te regelen, kom je in een heel moeilijke situatie terecht.

 

Een goede vriendschap is moeilijk te vinden, nog moeilijker om te verliezen.

Iets anders dat je moet bewaren is een goede vriendschap. Een goede vriendschap is iets wat heel moeilijk te vinden is, maar bijna even moeilijk om te behouden. Je moet elk moment dat je met je vrienden hebt koesteren, want op een dag zou je wakker kunnen worden en jezelf te oud vinden om nog te kunnen genieten van al het plezier dat je met hen kunt hebben. Een goede vriendschap kan je gelukkig houden als alles in het leven tegenzit. Een goede vriendschap kan je door de moeilijkste tijden loodsen en kan alle stress en onrust wegnemen die je kan belasten. 

 

Familie: Het belangrijkste in een tijd van verlies.

Het belangrijkste in een tijd van verlies is familie. Je kunt vele jaren getrouwd zijn geweest, maar je echtgenoot zal nooit echt je familie zijn. Je echtgenoot kan kinderen met jou hebben, maar zij zullen nooit echt je familie zijn. Je hebt misschien een goede vriend, maar die zal nooit echt je familie zijn. Je vrienden zijn misschien bij je geweest in de moeilijkste tijden, maar ze zullen nooit echt je familie zijn. 

Herinneringen zijn het enige dat een brand overleeft.

Het enige dat een brand overleeft en er echt niet door beschadigd wordt is een herinnering. Als al het andere vernietigd is, blijven alleen de herinneringen over die je aan die dingen hebt. Als een huisbrand een eind maakt aan iemands leven, blijft alleen de herinnering over aan wie die persoon was. Alle dingen die ooit belangrijk waren voor die persoon zijn weg. Als een huisbrand een eind maakt aan het leven van iemand van wie je houdt, blijft alleen de herinnering aan die persoon over. De dingen die belangrijk waren voor die persoon zijn voorgoed verdwenen.

Maak daarom ook mooie herinneringen met je dierbaren en zorg ervoor dat de contacten goed zijn en ook blijven. Vecht ervoor als het even tegenzit. Weglopers hebben we al genoeg in deze wereld.

Afgelopen week was ook weer zo’n mooi moment. Een klant maakte gebruik van een coachkamer, maar die was niet helemaal netjes achtergelaten voor de vorige gebruiker. Kan gebeuren. Alleraardigst bel deze klant op om dit te melden zodat wij direct actie konden ondernemen.

Het zal niet de eerste keer zijn dat iemand direct een slecht review plaatst of het uitschreeuwd “ik boek nooit meer een kamer bij jullie” om vervolgens de week erna weer wel te boeken.

Ben jij ook op zoek naar flexibele werkplekken zoals een spreekkamer, een coachkamer, een flexkantoor of een behandelkamer. Op https://flex4you.pro/ vind je deze kamers altijd tegen de beste prijs.

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Chief Flexwork Officer 😉

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 19 juni 2022