Wie maakt gebruik van een virtueel kantoor of service kantoor?

Vele bedrijven zien nu de voordelen van een virtueel kantoor of service kantoor

Service kantoor DeventerEr zijn vele redenen waarom een kleine ondernemer ervoor kiest om te profiteren van een virtueel kantoor of een service kantoor. Eén groot voordeel is, dat het kan helpen om het imago en de reputatie van je bedrijf te stimuleren. Een groot aantal kleine bedrijven maakt gebruik van een huisadres. Voor sommige mensen kan dit onduidelijkheid veroorzaken, omtrent de betrouwbaarheid en de legitimiteit van het bedrijf, dat op zijn beurt kan leiden tot minder vertrouwen, klanten en omzet.

27 Locaties

Overzicht vergaderlocaties ADD Business PointADD business Point kan jouw bedrijf op 27 locaties door het hele land een adres geven. Reguliere post kan naar dit adres doorgestuurd worden en geeft jouw bedrijf onmiddellijk een enorme geloofwaardigheid en een betere status. Als potentiële klanten een geregistreerd adres in kantoorgebouw zien, heb je meer kans dat zij jouw bedrijf als een gevestigde, vertrouwde en betrouwbare partner zien.

 

Onze virtuele kantoordiensten bieden niet alleen zekerheid voor de klant, maar ook voor jezelf. Door gebruik te maken van een virtueel kantoor of service kantoor, blijft je huisadres privé en ben je beschermt tegen ongewenste bellers. Daarnaast zal het helpen om je huisadres zoveel mogelijk uit alle openbare registers te houden. Door gebruik te maken van onze virtuele kantooradressen kun je voorkomen dat “koude bellers” volledig onaangekondigd, op elk moment van de dag, bij je huis opdagen- wat op zijn zachtst gezegd, erg lastig kan zijn! Onze service biedt veel gemoedsrust voor onze klanten, omdat zij weten dat hun huisadres beschermt is tegen alle “koude verkopers”.

 

Telefoonbeantwoording

img.04In aanvulling op onze doorstuur service van reguliere post, maken vele kleine bedrijven gebruik van onze telefoonbeantwoordingsdienst. Met deze dienst is het net alsof je je eigen persoonlijke assistent hebt, die alle gesprekken namens jou behandelt. In plaats van een full-time persoonlijke assistent, die je meer dan € 25.000 per jaar zou kunnen kosten, is een virtuele persoonlijke assistent een betaalbare optie voor jouw bedrijf. Een full-time virtuele persoonlijke assistent voor hetzelfde aantal uren, kost slechts een fractie van de kosten. Jouw virtuele assistent zal alle oproepen ontvangen en ze vervolgens meteen doorschakelen naar jouw huis of mobiele telefoon zonder dat de telefoonnummers aan de beller worden onthuld.

 

Als je liever niet meteen alle gesprekken die doorgeschakeld worden wilt beantwoorden, kunnen bellers ook een bericht achter laten, dat je op later tijdstip kunt afluisteren en op kunt reageren. Dit kan ideaal zijn als je hands-on werk doet, waardoor je de telefoon niet elke keer kunt opnemen als deze overgaat, of als je werk hebt waarbij je gedurende de dag regelmatig weg bent van je telefoon. Alle medewerkers die de oproepen beantwoorden spreken Nederlands, Vlaams, Duits of Frans als moedertaal, en hebben onberispelijke omgangsvormen aan de telefoon en uitstekende vaardigheden om de beste service te geven aan jouw klanten. Met behulp van deze dienst kun jij je richten op je werk,  zonder te worden afgeleid en je zorgen te maken om een gemiste oproep van een belangrijke klant. Jouw klanten worden te woord gestaan in hun eigen taal.

 

We hebben afdelingen gecreëerd die volledig gespecialiseerd zijn op specifieke doelgroepen. Denk hierbij aan makelaars, advocaten, gezondheidszorg en webwinkels

 

Neem nu contact op!

Als je met ons één van onze diensten wilt bespreken, aarzel dan niet en neem contact op met ons deskundig team die graag jouw wensen wilt doornemen. We zijn vol vertrouwen dat we een pakket kunnen vinden dat geschikt is voor jouw bedrijf.
Kijk even naar ons uitgebreide assortiment van virtuele kantoordiensten die we beschikbaar hebben. We zijn ervan overtuigd dat we iets kunnen aanbieden dat aan jouw zakelijke behoeftes voldoet! Je kan ons bellen op 088-799110 of vraag direct een offerte aan.eo.

Submit your comment

Post Comment