Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Yes, het is gelukt!

Yes, het is mij nog gelukt ook. Deze ochtend opnieuw een mijlpaal in mijn zwemresultaten na de laatste lock down. Ik kwam maar niet lekker vooruit en bleef maar hangen op 1,5 km in een uur. Afgelopen maandag hing het al in de lucht, maar nu is het ook gelukt. 2 km heb ik er van kunnen maken in minder dan een uur. Volgens mij had de badmeester zich verslapen. Dit iets te laat begonnen.

Die 2 km moesten wel uit mijn tenen komen, zeker het laatste stukje. Het was echt zwaar maar, ik heb het gevoel dat de komende weken die 3 km er zeker weer in zitten. Als ik maar elke twee dagen kan zwemmen. Anders gaat het niet lukken. Die dag er tussen heb ik ook echt wel nodig om mijn lichaam op adem te laten komen. Ik weet niet of die goed is voor een lichaam, maar het voelt in ieder geval wel lekker.

Na het zwemmen tijdens het ontbijt las ik in de National Geographic Traveller een artikel over Martijn Doolaard. Wauw, wat een verhaal. Deze man heeft 2× een extreem lange fietstocht gemaakt. De eerste van 1 jaar en de tweede van 2 jaar(!). Twee jaar op je fiets zitten! Dat is wel heel wild. Een tussendoor nog werken ook. Hij werkt als zzp’er en is grafisch ontwerper. Deze man is een held, een echte doorzetter.

Daarbij val ik als digital nomad helemaal in het niets. Samen met HQ rij ik het hele land door en stukken van Europa, maar niet op de fiets meerdere continenten over. Wel ben ik aan het denken om een vouwfiets aan te schaffen voor de kleine stukjes.

Zijn eerste trip, die hij zelf beschrijft als de mooiste, was van Amsterdam naar Singapore. Ik heb het even nagerekend, 13.000 km is dat. Menigeen haalt dat met de auto nog niet eens in een jaar.

De tweede trip was van Vancouver naar Patagonië. Wel een stukje verder, maar hij heeft 5 maanden doorgebracht in Mexico.

In het artikel geeft hij aan dat voorbereiding ontzetten van belang is. Dat is bij het ondernemen niet anders. Als je zorgt dat je je business goed hebt lopen en je projecten goed voorbereid dan gaat alles een stuk soepeler. Martijn gaf ook aan dat hij alles zelf moest uitzoeken wat je wel en niet mee kon nemen. Hij had hierbij veel aan andere fietsers die ook enorme afstanden hadden afgelegd. Maar toch gingen er nog wat dingetje mis in de planning.

Neem nu de planning van het weer. Door zijn lange stop in Mexico fietsen hij heel lang in een regenseizoen. In de tropen lukte dat wel maar door Ecuador en Peru op grote hoogte werd dat toch een probleem.

Na beide reizen heeft Martijn er ook nog een boek over geschreven. “One year on a bike en two years on a bike”. Er gaat geen vervolg meer komen gaf hij aan.

Als je veel onderweg ben dan wil je dat je bedrijf in goede handen is. Met een service kantoor of een virtueel kantoor zorgen we ervoor dat de business gewoon door blijft gaan als jij op je fiets zit. We nemen de telefoon voor je aan en we scannen je post naar een beveiligde omgeving. Wil je onderweg een briefje versturen dan upload je een pdf-bestand en wij drukken hem voor je af een versturen je brief naar daar waar jij hem wil hebben.

Wil jij dit ook? Maak een offerte via https://www.addbusinesspoint.nl/offerte-aanvragen-definitief/ en je ontvangt direct een mail.

Ook voor de ondernemer die niet 2 jaar op zijn fiets zit is dit een kans om je bedrijf verder te professionaliseren. Dit is het grootste deel van ons klantenbestand nog steeds.

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 31 maart 2022