Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Zelf denkende wat……?

Vorige week zijn de RFID pasje binnen gekomen. 

Wat een mijlpaal!

Geen idee waar RFID voor staat maar het ziet er wel gaaf uit. Aan de ene kant het ADD logo en aan de andere kant het Flex4you logo.

Bij de blogs kan je de pasjes zien mocht je belangstelling hebben.

Wat is er zo gaaf aan een pasje hoor ik je vragen. Op zich niks.

Maar wel de weg er naar toe.

Dit pasje gaat je straks toegang geven tot alle ADD en Flex4you diensten. We hebben echt lang gewerkt aan de eerste stap.

Het heeft heel veel tijd gekost om zelf iets te ontwikkelen wat ook goed werkt. 

En het werkt.

Tjong tjong, wat een weg er naar toe. Het idee op de tekentafel was fantastische. Je komt op een van de locaties en je kan alles met een pasje bedienen.

Dan de praktijk.

Elektronica moet gaan communiceren met de bestaande software. Elektronica moet ingebouwd worden. Elektronica moet geprogrammeerd worden en doen wat je wil.

Echt waar, een enorme klus. Ik ben niet de techneut in het bedrijf. Daar hebben we Gijs voor.

Gijs heeft wel geduld en stuurt zijn mensen met geduld aan. 

Bij mij was iedereen al lang weggerend. Ik heb hier echt geen geduld voor.

Ik kan heel veel tijd besteden aan het uitwerken van een proces of idee. Echt alle details worden overdacht en uitgewerkt in een enorm boekwerk.

Aan dit boekwerk kan ik dagen, avonden zelfs nachten werken. Lauwe koffie en kouwe pizza. Het maakt niet uit. Ik vind het fantastisch om dit uit te werken.

Maar als dat boekwerk klaar is dan moet hetgeen we hebben bedacht ook wel de volgende dag werken. Dat ging toch even iets anders.

Maanden gingen er overheen.

Harentrekkend, en het zijn er al niet zoveel meer, hoorde ik weer de de zoveelste tegenvaller voorbij komen.

Maar er was ook alweer een oplossing bedacht.

Je zou toch zo de stekker uit dit project trekken. Voor je het weet loop je er helemaal op leeg.

Maar vorige week kwam het verlossende woord. Het werkt en er wordt druk doende getest.

De eerste stap is dat je straks je brievenbus op locatie kan openen met dit pasje.

Klinkt simpel maar die wordt volledig door software gestuurd die jij zelf onder controle hebt.

Het is straks mogelijk om via MyADD je postinstructie steeds zelf aan te passen hoe jij het wil hebben.

Heb je er nu voor gekozen dat je je post op komt halen dan ga je naar de locatie zoals je dat nu ook al doet. Op de tablet bij de brievenbussen zie je je brievenbus nummer. Je gaat met het pasje langs het nummer op de bus en het deurtje gaat open.

Als je je post eruit hebt gehaald druk je het deurtje dicht en klaar.

Maar het mooiste moet nog komen. De brievenbus geeft aan jou door wanneer er post in de brievenbus ligt!

Het moet niet gekker worden.

Dus als je een melding hebt dat er post is ga je pas post halen. Nooit meer een lege brievenbus of juist een hele volle omdat je vergeten bent post te halen de afgelopen 4 weken.

Stel je gaat een maand op vakantie, dan kan je dus geen post halen. Dan wil je graag dat je post wordt gescand.

Met 1 simpele muisklik kan je via MyADD je instructie veranderen. En ben je weer terug van vakantie dan pas je het weer aan naar postbus.

Denk je later, dat was toch wel handig gescande post, en dat is het ook. Dan pas je het weer aan. Zodra je de nieuwe instelling opslaat is het volledige systeem aangepast.

Wil je een extra pasje omdat je collega de post wel gaat halen, dan vraag je die zo aan via MyADD.

Dit is  innovatie: De zelfdenkende brievenbus.

Ook dit jaar is er weer voor meer dan een ton aan investeringen gedaan in technologie.

Misschien merk je er niet heel veel van omdat alle investeringen aan de achterkant zijn gedaan. Er zijn heel veel verschillende software oplossingen aan elkaar geknoopt zodat alle processen volledig geautomatiseerd worden afgewikkeld.

De komende tijd staan er juist innovaties op de planning die veel meer op de voorkant zijn gericht. De brievenbus is er de eerste van.

Alle websites worden vervangen door 1 multisite. Alle data en foto’s op 1 plaatst zodat met alle website steeds dezelfde informatie kan worden gedeeld. Hierdoor kunnen er ook veel meer verschillende labels worden gemaakt afgestemd op specifieke doelgroepen.

Een website die het mogelijk maakt wel het volledige aanbod van flexwerkoplossing te tonen en per product een offerte kan genereren maar ook een aanbieding kan doen voor een op maat gesneden aanbod dat aansluit wat je al hebt.

Voor volgend jaar staat een volledig nieuw agendasysteem en toegangscontrole in de planning. Er wordt de komende maanden gewerkt aan een draaiboek en de verwachting is dat er een heel jaar nodig is dit uit te rollen.

De basis die is gelegd met de zelfdenkende brievenbus is hetgeen we ook gebruiken voor allerlei andere toepassingen. Denk aan sloten om toegang tot flexruimtes mogelijk te maken maar ook pakketten bussen. Straks kunnen ook pakketten op de locaties worden geleverd in een kluisje. Zodra er een pakket is aangekomen ontvang je een berichtje en kan je je pakket ophalen of er iets anders mee laten doen.

Zodra de eerste zelfdenkende brievenbus is geplaatst ontvang je bericht om het pasje aan te vragen. Dit pasje dien je de eerste keer te activeren op de tablet die bij de brievenbus staat.

Wil jij ook deel uitmaken van het meest innovatieve flexwerk bedrijf. Maak dan een offerte aan via https://addbusinesspoint.nl/offerte. 

Join the innovation club!

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 9 november 2020