Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Zet een zak aardappelen voor je deur en boost je business

Mark (35) heeft een snackbar in het centrum van de stad. De meest verkochte snack is uiteraard friet.

Deze frieten laat hij snijden en worden naar hem gebracht zodat het wel verse frieten zijn. Dus geen diepvries spul.

Hij heeft ontdekt dat wanneer hij een zak met piepers voor de deur legt dat hij significant meer verkoopt. Het bewijs dat er ambachtelijke patat wordt geserveerd.

Dus ieder dag begint steevast met het naar buiten sjouwen van een flinke baal aardappelen.

Alsof zijn klanten bewijs willen hebben dat zijn frieten wel van echte aardappelen zijn gemaakt en niet van gefermenteerd plastic.

Je ziet hoe simpel het kan zijn om je business een boost te geven. Gewoon een uithangbord hebben en hier komen mensen op af.

Met onze kantoren, service kantoren of virtuele kantoren is het niet anders. Gebruik dit ook als uithangbord voor jouw business.

Als je bedrijf al is gevestigd op 1 van onze locaties maak dan gebruik van Google Mijn Bedrijf om dit ook kenbaar te maken. Gebruik in ieder geval foto’s op je website van het gebouw waar je gevestigd bent.

Je zal merken dat dit je business echt vooruit helpt. Wat ook helpt is meerdere van onze vestiging op je website vermelden. Je bent direct een grote regionale speler.

Maak je nog geen gebruik van onze fantastische diensten om je business een extra boost te geven maak dan een offerte op https://www.addbusinesspoint.nl/offerte-aanvragen-definitief/.

Go go, scale up your business!

Florentijn van den Bos – ADD::Felx4you

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 14 mei 2021