Geen maandelijkse huur betalen als startende ondernemer

Kosten besparen als startende ondernemer

Als u een onderneming start komt er veel op u af. Hoe komt u aan klanten en op welk inschrijfadres schrijft u zich in? Het is bij de Kamer van Koophandel noodzakelijk om een inschrijfadres te hebben. In het begin kan het zijn dat u meer kosten heeft dan inkomsten. Het is dan ook fijn als u op sommige onderdelen van uw onderneming kan besparen. Ook kan het zijn dat u het liefst vanuit huis werkt, maar toch professioneel wilt overkomen. Het is bij ADD Business Point mogelijk om als inschrijfadres een virtueel kantoor te hebben.

U hoeft niet een vaste ruimte te huren om professioneel over te komen

Elke startende ondernemer zou graag een vast kantoorpand willen hebben. Echter is het niet altijd even makkelijk om dat te realiseren. De hoge kosten voor het huren van een bedrijfspand kunnen ervoor zorgen dat u ervoor kiest om vanuit huis uw onderneming te runnen. Maar om dan toch een eigen pand tot uw beschikking te hebben en om professioneel over te komen, kunt u als inschrijfadres een virtueel kantoor nemen. Heeft u een afspraak met een klant waarvoor u een kantoor nodig heeft? Dan kunt u altijd voor die dag een kantoorruimte huren. Zo heeft u de voordelen van een kantoor zonder hiervoor maandelijks de “hoofdprijs” te betalen.

De voordelen van een virtueel kantoor als inschrijfadres

Door ons virtueel kantoor als inschrijfadres te gebruiken, heeft u vele voordelen van een fysiek kantoor, zonder teveel te betalen. Ook komt u professioneler over naar uw klanten omdat u ingeschreven staat in een fysiek pand. Als mensen uw bedrijf in de zoekmachines zoeken, kunnen zij zien dat u gevestigd bent in een kantoorpand. Omdat u weinig tot niet in dit pand bent en toch post binnen krijgt, kunnen wij ook uw postzaken regelen. Zoals u merkt zijn hier voor u als startende ondernemer vele voordelen aan verbonden. Het is zelfs mogelijk om al uw binnenkomende telefoontjes door ons te laten opnemen.

Heeft u besloten om een virtueel kantoor als inschrijfadres te nemen?

Wilt u als startende ondernemer ook op de kosten besparen? Ga dan voor een virtueel kantoor als inschrijfadres. Dan regelen wij meteen al uw postzaken en binnenkomende telefoontjes. Wanneer nodig kunt u op dit inschrijfadres ook klanten ontvangen. Benader ADD Business Point en maak een afspraak voor een virtueel kantoor als inschrijfadres.