Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Geniet van vrijheid en flexibiliteit

Flexibiliteit én vrijheid zonder toren hoge kosten

Wilt u met uw onderneming optimaal kunnen floreren in het Nederlandse of internationale zakenleven? Dan wilt u uiteraard zo min mogelijk belemmerd worden door zaken als een vaste locatie of hoge kosten voor een duur kantoor. Wij hebben voor u de oplossing. Kies voor een virtual office! Wij delen met u graag enkele voordelen over het in gebruik nemen van een virtueel kantoor.

Hoe de wereld digitaler wordt

De wereld wordt steeds digitaler. We bestellen alles, er is steeds meer leegstand en ook vergaderingen worden steeds vaker op afstand, via bijvoorbeeld een conference call, gehouden. Om de markt een beetje bij te blijven, is het belangrijk deze nieuwe ontwikkelingen zelf ook te adapteren. Dé oplossing daarvoor is een virtual office. Dit werkt als een postadres. U hoeft er niet constant te werken, uw post wordt netjes binnengehaald, gescand en doorgestuurd en u heeft een representatief adres op uw visitekaartje en website staan. Tegelijkertijd bent u geen hoge kosten kwijt aan een vast, eigen kantoor. Wil een opdrachtgever dat u tijdelijk bij hem of haar werkt? Geen probleem. Dat kan met uw virtual office uiterst eenvoudig!

Voordelen op een rij

Er wordt tegenwoordig een stuk minder post verstuurd, maar u dient wel een adres of postbus te hebben voor binnenkomende post. Er zijn immers nog een hoop bedrijven en personen die belangrijke zaken uit zekerheid toch liever fysiek versturen. Als u een virtual office aanvraagt, kan uw post:

  • 24/7 door uzelf opgehaald worden
  • Naar het buitenland gezonden worden
  • Gescand worden door discrete medewerkers
  • Fysiek en/of digitaal naar u opgestuurd worden
  • Niet in de handen komen van familie of concurrenten

Werken in een virtual office

Wilt u niet thuis werken of bij uw opdrachtgever? Als u een virtual office heeft, kunt u in dit representatieve kantoor werken of vergaderen wanneer u wilt. Reserveer de soort ruimte die u wenst en geef direct aan de deskundige receptie door wat u hier nog meer in wenst. Denk aan een beamer, whiteboard of zelfs een geheel verzorgde lunch. Alles is mogelijk in onze kantoren! Kortom, elk virtual office van ons kan voor u de postverwerking, de telefonie en een degelijke werk- of vergaderruimte verzorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kies voor een virtual office

Bent u inmiddels overtuigd van de vele voordelen van een virtual office? Neem contact op met ADD Business Point en vraag ook een virtual office aan!

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 18 december 2017