Virtueel kantoor

Besteed uw post aan ons uit

ADD Post virtueel kantoor DeventerVoor elke bezige ondernemer biedt een virtueel kantoor de uitkomst. Wij van ADD Business Point vertellen u graag waarom. U heeft het tijdens uw dagelijkse bedrijfsvoering vast veel te druk met de postverwerking. En dat terwijl u liever werkt aan uw corebusiness. Of aan het relatiebeheer met uw partners en opdrachtgevers. Doordat u daar te weinig tijd voor heeft, loopt u wellicht enkele opdrachten mis. Voorkom dit door een virtueel kantoor van ons in te schakelen. Wij verzorgen aldaar graag de postverwerking van uw onderneming. Snel, 24/7 en desgewenst digitaal. Hierdoor heeft u meer tijd voor uw potentiële klanten en uw corebusiness! Lees verder om meer te weten te komen over de voordelen van een virtueel kantoor.

Digitale scanpost – Virtueel kantoor

Naar het virtueel kantoor van uw wens kunt u in goede orde de naar u geadresseerde post laten bezorgen. Wij scannen desgewenst uw post in en sturen deze digitaal naar u toe. U bepaalt zelf of dit naar uw e-mailadres gestuurd mag worden of opgenomen mag worden in uw datamanagementsysteem. Wij sturen als u dat wilt ook uw fysieke post graag naar u toe. Dit kan zelfs naar een adres in het buitenland als u daar momenteel of voor langere tijd verblijft. U kunt uiteraard ook eigenhandig uw post ophalen uit uw postbus. Dit kan 24 uur per dag, zeven dagen per week. Wij houden zelfs een digitaal archief bij met daarin al uw ontvangen post. Bent u al overtuigd?

Voor wie biedt een virtueel kantoor uitkomst?

Reist u veel als ondernemer? Dan is het inschakelen van een virtueel kantoor ideaal om uw postzaken niet te laten verslobberen. Ook al bevindt u zich namelijk aan de andere kant van de wereld; wij zorgen ervoor dat u dagelijks op de hoogte gebracht wordt van inkomende post. Heeft u een onderneming, maar werkt u vooral thuis of bij de klant? Ook dan is het inschakelen van een virtueel kantoor een erg verstandig plan. U wilt bijvoorbeeld niet dat uw opdrachtgevers post naar uw woning sturen. Niet alleen omdat u werk en privé gescheiden wilt houden, maar ook omdat u niet wilt dat per abuis uw partner of zelfs kind de zakelijke post opent! Het inschakelen van een virtueel kantoor zorgt ervoor dat u uw post dagelijks helder gepresenteerd krijgt. Ook wordt het netjes gearchiveerd allemaal. En u kunt zich blijven richten op uw corebusiness en uw potentiële opdrachtgevers.

Let op! Een virtueel kantoor is geen inschrijfadres

U kunt het adres van het virtueel kantoor van ADD Business Point voor uw onderneming natuurlijk prima vermelden op uw website of visitekaartjes. Zo weet elke potentiële klant direct waar hij of zij post voor u naar kan sturen. Maar dat deze kantoorruimte geldt als postadres, betekent niet dat het dan ook meteen uw inschrijfadres voor de Kamer van Koophandel is. Op het adres van een virtueel kantoor kunt u alleen post ontvangen. Wilt u ditzelfde adres gebruiken als inschrijfadres voor uw onderneming? Kies dan voor een service kantoorruimte van ADD Business Point. Bij deze mogelijkheid kunt u tevens extra diensten inhuren, zoals een kantoorruimte, een spreekruimte, een (lokaal, nationaal of internationaal) telefoonnummer, telefoonbeantwoording, een flexplek, catering, beamers, whiteboards en ga zo maar door.

Alle voordelen op een rij

U begrijpt, een virtueel kantoor bij ADD Business Point is vergelijkbaar met een postadres. Heeft u ook behoefte aan een eigen postbus? Huur dan één of meerdere van onze postadressen om uw post op te laten bezorgen. U bepaalt hiervoor slechts € 25,- per maand. Via uw eigen postbus kunt u zowel brieven als pakketjes ontvangen. Voor pakketten geldt dat deze maximaal 30 kg mogen wegen. De grootte mag niet groter zijn dan 176 x 78 x 58. U bepaalt zelf of wij de ontvangen brieven en pakketjes voor u bewaren totdat u zelf ophaalt, of dat wij ze doorsturen naar een door u opgegeven adres. Tot slot kunt u er ook nog voor kiezen uw brieven door ons in te laten scannen. Deze krijgt u dan direct digitaal toegestuurd. Hierbij enkele voordelen van een virtueel kantoor op een rij:

  • Altijd op de hoogte van uw post
  • Professioneel adres op visitekaartje
  • Professionele uitstraling en naamsbekendheid
  • Minder kosten versus meer tijd voor uw corebusiness
  • Complete service: scannen, doorsturen en archiefbeheer

Meer informatie over een virtueel kantoor

ADD Business Point biedt diverse virtuele kantoren aan. Zo vindt u van ons een virtueel kantoor in:

Almere

Markerkant 13 24
1314 AN Almere

Den Haag

Platinaweg 25
2544 EZ Den Haag

Amsterdam

Overschiestraat 59
1062 XD Amsterdam

Emmen

Hoenderkamp 20
7812 VZ Emmen


Tilburg

Spoorlaan 334
5038 CC Tilburg

Enschede

Hengelosestraat 511
7521 AG Enschede

Amersfoort

Plotterweg 31
3821 BB Amersfoort

Arnhem

Meester E.N. Kleffensstraat 6
6842 CV Arnhem


Rotterdam

Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam

Goes

Van Dusseldorpstraat 40
4461 LV Goes

Utrecht

Winthontlaan 200
3526 KV Utrecht

Dordrecht

Burg. de Raadtsingel 71
3311 JG Dordrecht


Groningen

Leonard Springerlaan 7
9727 KB Groningen

Zwolle

Hanzelaan 351
8017 JM Zwolle


Alkmaar

Jan Ligthartstraat 1
1817 MR Alkmaar

[one

[/one_fourth]

Bergen op Zoom

Zuidzijde Haven 39a
4611 HC Bergen op Zoom

Capelle aan den Ijssel

Kanaalweg 33
2903 LR Capelle aan den Ijssel


Coevorden

Parallelweg 45
7741 KA Coevorden

De Meern

Rijzathe 8
3454 PV De Meern

Eindhoven

Croy 7C
5653 LC Eindhoven

Hengelo

Jan Tinbergenstraat 440
7559 ST Hengelo


Hoogeveen

Donau 5-22
7908 HA Hoogeveen

Joure

Albert Einsteinweg 4a
8501 XE Joure

Nijmegen

Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

Sliedrecht

Prisma 100
3364 DJ Sliedrecht


[/one_fourth] [/columns]

Vlissingen

Industrieweg 3
4382 NA Vlissingen

Zelzate – België

Karnemelkstraat 3
9060 Zelzate – België

Kies nu ook voor een virtueel kantoor

Heeft u na het lezen van bovenstaande interesse gekregen in een virtueel kantoor? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Of huur direct een eigen postbus. Heeft u vragen over onze diensten, aanpak of prijzen? Bel dan naar telefoonnummer 0113-789003. Onze specialisten staan u graag te woord om u meer te vertellen over het gebruik van een virtueel kantoor.

Offerte aanvraag post verwerking

 

Verification