Virtueel kantoor Amsterdam

Een eigen kantoor in Amsterdam voor een lage prijs

Wilt u uw post en pakketjes laten bezorgen op een virtueel kantoor in Amsterdam? De diensten van ADD Business Point Amsterdam zullen u uitkomst bieden. ADD Business Point heeft meer dan 50 kantoren verspreid door het hele land, waaronder Amsterdam. Op elk van deze locaties kunt u een ruimte of een postbus huren. U maakt dan gebruik van een zogeheten eigen virtueel kantoor. Hierdoor betaalt u niet de hoge kosten een fysiek kantoor in Amsterdam.

Voordelen van een virtueel kantoor in Amsterdam

Wanneer u kiest voor een virtueel kantoor in Amsterdam kunt u profiteren van vele voordelen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw post bij uw virtuele kantoor laten bezorgen. U krijgt een eigen postvak die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is. Er is ook een mogelijkheid om onze medewerkers uw zakelijke telefoontjes te laten beantwoorden. Zo zorgt u voor optimale bereikbaarheid. Maar een virtueel kantoor in Amsterdam biedt u nog meer voordelen:

 • U krijgt uw eigen (inter)nationale telefoonnummer
 • Wij sturen uw post door
 • U kunt bij ons ook een flexibele werkplek huren
 • U heeft de beschikking over en eigen e-mailadres

Wanneer u de wens heeft om uw virtueel kantoor in Amsterdam te gebruiken als vestigingsadres voor uw bedrijf voor het KvK. Het virtuele kantoor pakket bevat niet de vereisten voor een vestigingsadres. Wilt u uw bedrijf wel vestigen op het adres? Kiest u dan voor het service kantoor in Amsterdam.

Waarom kiezen voor een virtueel kantoor in Amsterdam?

U kunt kiezen voor een virtueel kantoor, wanneer u graag werk en privé gescheiden wilt houden in Amsterdam? Of wellicht heeft u een tijdelijk project? Het opstarten van een virtueel kantoor in Amsterdam is dan een goede oplossing. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook een ruimte voor een korte tijd huren in Amsterdam. Als u voor deze vorm kiest dan:

 • Heeft u een lage huur
 • Kunt u per maand opzeggen
 • Heeft u een representatief kantoor om klanten te ontvangen
 • Kunt u gebruikmaken van onze faciliteiten

Nog vragen over een virtueel kantoor in Amsterdam? Stel ze gerust

Heeft u vragen over een virtueel kantoor in Amsterdam? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 020-2622432. Liever contact per mail? U kunt een e-mail sturen naar: amsterdam@addmail.pro. Onze medewerkers zullen uw vraag snel beantwoorden. Voor een virtueel kantoor in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres.

Bekijk meer informatie over:

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point Amsterdam
Pietersbergweg 291
1105 BM Amsterdam
T: 020-2622432
E: amsterdam@addmail.pro

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha