Vestigingsadres Amsterdam

Een eigen kantoor in Amsterdam

Wanneer je een ondernemer bent, kan je de wens hebben voor een eigen en professioneel kantoor in Amsterdam. Echter kost een eigen kantoor in Amsterdam vaak veel geld. De huur is hoog en kopen is niet altijd een optie. De huurcontracten zijn vaak meerdere jaren. Als (startende) ondernemer heb je echter de ruimte niet altijd nodig. Vaak gebruik je deze eigen kantoorruimte in Amsterdam alleen voor het ontvangen van bezoek of het organiseren van presentaties. Is dit herkenbaar? Dan is een vestigingsadres in Amsterdam een goede optie. Hierdoor heeft u een prachtig kantoor in Amsterdam, maar de kosten zijn een stuk lager omdat u alleen voor uw afspraken en presentaties van ons huurt. Wilt u als zzp’er graag uw werk en privé gescheiden houden? Zoekt u een ruimte om rustig te werken? Kom dan naar ADD Business Point Amsterdam.

Op zoek naar een vestigingsadres in Amsterdam

Bent u op zoek naar een vestigingsadres in Amsterdam? Dan kunt u bij ons kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 • ADD Business Point Service Kantoor in Amsterdam. Laat u post bezorgen en maak gebruik de flex kantoorruimtes. Op zoek naar een rustige plek om te vergaderen? Wij hebben ruimtes tot vier personen waar u in alle rust gesprekken kunt voeren. Heeft u materiaal als een beamer of flipover nodig? Ook dat kunt u bij ons vestigingsadres in Amsterdam huren.
 • ADD Business Point Virtueel kantoor in Amsterdam. Wanneer u voor deze vorm kiest, kunt u uw brieven en pakketjes bij ons in Amsterdam laten bezorgen. 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt u uw post ophalen. Bij deze dienst huurt u geen ruimte. Het is te vergelijken met een postadres. Indien wenselijk kunt u deze dienst aanvullen met bijvoorbeeld onze telefoonbeantwoording in Amsterdam.

Vestigingsadres in Amsterdam – Van alle gemakken voorzien

Wilt u flexibel werken? Kies dan voor een vestigingsadres in Amsterdam. Werk in alle rust en maak gebruik van onze uitgebreide faciliteiten in Amsterdam.

Wij bieden u:

 • De mogelijkheid een kantoorruimte te huren vanaf 20m2
 • Extra service zoals het huren van een beamer of flip-over
 • Postdiensten
 • Telefoonbeantwoordingsdiensten
 • Mogelijkheden voor catering

Vragen over een vestigingsadres in Amsterdam?

Heeft u nog vragen over een vestigingsadres in Amsterdam? Neem gratis en vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Wij zijn te bereiken op 020-2622432 of via de e-mail op amsterdam@addmail.pro. Uw vraag zal snel behandeld worden, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Voor een vestigingsadres in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres.

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point Amsterdam
Pietersbergweg 291
1105 BM Amsterdam
T: 020-2622432
E: amsterdam@addmail.pro

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha