Virtueel kantoor Amersfoort

Een eigen kantoor voor een lage prijs

Bent u op zoek naar een virtueel kantoor in Amersfoort, waar u uw post kunt laten zorgen of pakketjes wilt ontvangen? Maak dan gebruik van de diensten van ADD Business Point. Wij hebben ruim 50 kantoren verspreid door het hele land, waar u een ruimte of een postbus kunt huren. U heeft dan een eigen virtueel kantoor, maar u betaalt niet de hoge kosten van een fysiek kantoor in Amersfoort.

De voordelen van een virtueel kantoor in Amersfoort

Als u kiest voor een virtueel kantoor, dan heeft dat vele voordelen. U kunt bijvoorbeeld uw post laten bezorgen. U krijgt bij ons een eigen postvak, zodat u 24 uur per dag, 7 dagen per week u post ophalen. Ook kunnen onze medewerkers uw zakelijke telefoontjes beantwoorden. Zo bent u altijd bereikbaar. Maar een virtueel office biedt meer voordelen:

 • Groen vinkje U krijgt uw eigen (inter)nationale telefoonnummer
 • Groen vinkje Wij sturen uw post door
 • Groen vinkje U kunt bij ons ook een flexibele werkplek huren
 • Groen vinkje U heeft de beschikking over en eigen e-mailadres

Als u u graag wilt inschrijven bij het Kvk moet u er opletten dat dit niet mogelijk is bij een virtueel kantoor in Amersfoort. Deze vorm voldoet namelijk niet aan de eisen van het KvK en daarom kan het adres niet worden gebruikt als inschrijfadres. Wilt u dit wel? Dan kunt u kiezen voor een service kantoor.

Waarom u voor deze vorm kiest

Wilt u graag werk en privé gescheiden houden in Amersfoort? Of heeft u een tijdelijk project? Dan is een virtueel office een goede oplossing. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook een ruimte voor een korte tijd huren in Amersfoort. Als u voor deze vorm kiest dan:

 • Groen vinkje Heeft u een lage huur
 • Groen vinkje Kunt u per maand opzeggen
 • Groen vinkje Heeft u een representatief kantoor om klanten te ontvangen
 • Groen vinkje Kunt u gebruikmaken van onze faciliteiten

Heeft u vragen? Stel ze gerust

Heeft u vragen over een virtueel kantoor? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 033-8200380. U kunt ook een e-mail naar ons sturen. Dat kan naar info@addmail.pro. Onze medewerkers zullen uw vraag snel beantwoorden. Voor een virtueel kantoor in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres.

Bekijk meer informatie over:

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha