Virtueel kantoor Den Haag

Een zakelijk adres zonder hoge kosten

Zoekt u een virtueel kantoor in Den Haag, waar u bijvoorbeeld uw zakelijke post naartoe wilt laten sturen? U kunt als ondernemer gebruik maken van één van de adressen van ons Business Centers. Tegen een scherpe prijs kunt u bij ons huren. U heeft dan niet de hoge kosten van een kantoor, maar u creëert wel naamsbekendheid met uw kantoor in Den Haag.

Een virtueel kantoor in Den Haag

U kunt uw virtueel kantoor gebruiken als adres om uw post te laten bezorgen. Onze medewerkers kunnen ook uw zakelijke telefoontjes beantwoorden. U kunt uw post 24 uur oer dag bij ons ophalen, maar er is ook een mogelijkheid dat wij het naar uw thuisadres doorsturen. Maar dat is niet alles. U kunt uw virtuele werkomgeving ook uitbreiden:

 • Groen vinkje U kunt bij ons een nationaal of internationaal telefoonnummer krijgen
 • Groen vinkje De mogelijkheid tot beantwoorden van de telefoon
 • Groen vinkje Wij sturen uw post door
 • Groen vinkje U kunt ook een ruimte huren in Den Haag
 • Groen vinkje U krijgt een eigen e-mail adres

Wilt u zicht inschrijven bij het KvK? Let er dan wel op dat een virtueel kantoor niet aan de eisen voldoet en daardoor kan het niet worden gebruikt als inschrijfadres. Een servicekantoor biedt deze mogelijkheid wel.

Waarom deze vorm kiezen

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een virtueel office in Den Haag. Bijvoorbeeld als u een tijdelijk project heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld een ruimte voor korte tijd huren in Den Haag. Maar er zijn ook andere redenen om voor deze vorm te kiezen:

 • Groen vinkje Als u liever als zzp’er niet uw privéadres wilt gebruiken als postadres
 • Groen vinkje U kunt ook een kantoor huren, waar u de post kunt ontvangen
 • Groen vinkje De huur van deze werkruimte is laag en per maand opzegbaar

Wilt u meer weten?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een kantoor die virtueel is? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers zullen u verder helpen. U kunt ons telefonisch bereiken via het nummer 070-8209931. Stuur u liever een e-mail, dan kunt u deze richten aan info@addmail.pro. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij zullen u dan spoedig een reactie sturen. Voor een virtueel kantoor in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres.

Bekijk meer informatie over:

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha