Het belang van een postadres

Lukraak bestellen gebeurt niet meer

Alles kan tegenwoordig online besteld worden. Eten, kleding, reisjes, producten. Zelfs levenspartners worden online grondig uitgekozen. Het is snel, makkelijk, overzichtelijk en uiterst eenvoudig. Maar is het ook veilig? Steeds meer mensen zetten tegenwoordig vraagtekens bij online bedrijfjes. Deugt het allemaal wel? Krijg ik mijn bestelling wel? Gaat mijn betaling wel naar een officieel bedrijf? Vanwege deze twijfels wordt er niet lukraak meer besteld op webshops. Zo controleren consumenten vaak of het betreffende bedrijf een postadres op de website heeft staan. De specialisten van ADD Business Point leggen u graag uit waarom het vermelden van een postadres zo verstandig is.

Het belang van een postadres

Een postadres is een duidelijk gegeven dat achter het bedrijf daadwerkelijk ondernemers zitten. Veel consumenten geeft dit een prettig gevoel. Zij willen zeker weten dat ze, bij vragen of klachten bijvoorbeeld, een bedrijf kunnen benaderen. Daarnaast kan een goed postadres een bedrijf een mooie uitstraling geven. Vermeld als postadres bij voorkeur niet uw thuisadres. Ten eerste omdat dit een onprofessionele indruk kan geven. Mensen bestellen nou eenmaal niet graag een product of dienst als zij via Google Streetview kunnen achterhalen dat deze van een verlopen rijtjeshuis vandaan komen. Een andere reden om te kiezen voor een postadres in plaats van uw woonadres, is om uw eigen veiligheid. Is een klant ontevreden? Dan wilt u niet dat deze klant weet waar u woont. Houd werk en privé gescheiden. Kies voor een extern postadres!

Onze oplossingen in postadressen

Gelukkig kunt u via ADD Business Point een prima postadres aanvragen. U kiest zelf in welke regio in Nederland u uw postadres wilt hebben. Wij hebben in verschillende gebieden mooie, representatieve panden staan waar u uw postadres in onder kunt brengen. Al onze postadressen zijn per maand te bestellen en op te zeggen. Voor slechts € 10,- per maand. Wij nemen uw post in ontvangst én wij verwerken deze. Discreet, professioneel en veilig. Onze vakkundige medewerkers scannen uw post voor u in, sturen deze (digitaal) naar u toe en archiveren uw post desgewenst in uw documentmanagementsysteem. Kortom, huur nu ook een postadres en vermeld dit representatieve adres op uw website!

Krijg dat vertrouwen van de consument weer terug

Wilt u dat vertrouwen van de consument weer terugkrijgen? Regel dan een postadres bij ADD Business Point en plaats deze op uw website. U komt hiermee direct een stuk betrouwbaarder en professioneler over. Kijk ook gerust even tussen onze andere mogelijkheden. Wellicht dat u naast een postadres ook profijt haalt uit een virtueel kantoor of een vestigingsadres.