Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

ADD Business Point in een notendop

Op zoek naar een postadres voor uw bedrijf of onderneming? Dan bent u bij Add Business Point aan het juiste adres. ADD Business Point is sinds 2012 gestart met het aanbieden van verschillende flexibele en innovatieve telecom oplossingen. In 2013 hebben wij het uitgebreid naar een Service kantoor en flexwerk mogelijkheden. Wij bieden u dus de mogelijkheid om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken. Een van onze diensten is het aanbieden van een postadres. Dit houdt in dat u uw post bij ons kunt laten bezorgen. Naast deze dienst zijn er ook vele andere werkzaamheden die wij voor u kunnen vervullen. Onze manier van werken is een groot succes, omdat wij de dingen anders aanpakken dan de gevestigde orde. Daarnaast vinden wij het belangrijk om in oplossingen te denken. Dus ook wanneer u kiest voor een postadres bij ons bedrijf, verzorgen wij het op de best mogelijke manier. Waarom zou u kiezen voor een postadres bij ADD Business Point?

Een postadres bij u in de buurt

Op zich spreekt het voor zich wat een postadres inhoudt. U kunt op dit adres de post laten bezorgen. Wanneer u flexibel werkt en geen kantoor heeft kan dit een makkelijke en efficiënte oplossing zijn. Het is echter niet mogelijk om dit postadres te gebruiken als inschrijfadres bij de Kamer van Koophandel. Dan kunt u beter kiezen voor een Service Kantoor. Onze organisatie heeft een groot netwerk met bedrijven waar u uw post kunt laten bezorgen. ADD Business Point blijft groeien en dit zorgt ervoor dat er in steeds meer plaatsen in Nederland een postadres te vinden is. Wij bieden u dus een alternatief voor een postbus bij PostNL. Bij ADD hebben wij veel meer mogelijkheden om uw post te verwerken dan bij PostNL. Daarnaast is onze service veel goedkoper dan PostNL. Benieuwd naar de tarieven voor een postadres? Lees dan snel door!

Waarom kiezen voor ons?

Bij ons kunt u terecht voor een postadres zonder vaste of periodieke verplichtingen. U betaalt slechts € 15,- per maand voor het verwerken van uw post. Daarnaast zijn onze diensten maandelijks opzegbaar. Dus heeft u onze diensten na een aantal maanden niet meer nodig? Dan kunt u het gewoon opzeggen en zit u niet langer aan onze dienstverlening vast. Zoals wij al aangeven zijn er inmiddels vele steden die postadressen voor u beschikbaar hebben. Hier staan deze steden* met een postadres voor u op een rijtje:
 • Nijmegen en Arnhem
 • Den Haag en Rotterdam
 • Deventer en Emmen
 • Tilburg, Enschede en Amersfoort
 • Almere en Goes
 • Utrecht en Dordrecht
 • Amsterdam en Breda
*Gebruik van onze postbussen is bij het bedrag van € 15,- per maand inbegrepen. Voor gebruik van onze lokale postadressen (virtueel kantoor) is een toeslag van € 25,- per maand van toepassing.

De service van ADD Business Point

Waarom zou u kiezen voor de diensten van ADD Business Point? Naast de service van een postadres zijn er natuurlijk nog vele diensten die wij u kunnen aanbieden. Voorbeelden zijn de flexibele kantoorpanden en flexplekken die wij hebben. Dit soort diensten zijn ideaal voor organisaties die gekrompen zijn of juist sterk aan het groeien zijn. In die situatie neemt u liever niet het risico van een langlopend huurcontract. Wanneer u dan kiest voor de flexplekken of flexibele kantoor bij ADD kunt u fors besparen op uw huisvestingskosten. U zit bij ons niet vast aan langlopende contracten. Onze contracten zijn flexibel en maandelijks opzegbaar. Dit geldt ook voor de contracten van een postadres. Dus wacht niet langer en bekijk nog eens snel de voordelen van een postadres bij ADD.

De voordelen op een rijtje

Een postadres in een van onze virtuele kantoren is de oplossing voor ondernemers die veel reizen, maar die nog steeds post willen ontvangen. Ook mensen die in het buitenland overwinteren kunnen hun poststukken door ons laten verzorgen. ADD zorgt dat uw post wordt bezorgd waar u het wilt hebben. Hier een aantal speerpunten waarom onze post service de ideale uitkomst voor u is:
 • De panden die wij gebruiken zijn representatief
 • Een postadres is professioneler dan een postbus
 • Zelfs het versturen van digitale post is mogelijk
 • U kunt niet alleen post ontvangen, maar ook post versturen
 • U heeft geen privé-adres meer nodig voor uw zakelijke post

In contact komen met ADD

Op zoek naar een postadres waar u uw post kunt laten bezorgen? Behoefte aan een van onze vele andere professionele services? Neem dan snel contact op met ADD Business Point, zodat wij u het werk uit handen kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u ons bellen naar 0113-789003. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag te bereiken van 8.00 tot 18.00 en op zaterdag van 9.00 tot 17.00. Wij zijn altijd bereid u te helpen met al uw problemen. Wacht niet langer met het aanvragen van een postadres, want met onze service weet u dat u goed zit! Direct een offerte op maat voor uw vergaderlocaties Bekijken een vergaderlocaties van ADD Reserveer direct bij een van de vergaderlocaties van ADD