Inschrijfadres biedt uitkomst voor flexibele ondernemer

Blijft u zich richten op het ondernemerschap?

Filerijden, overvolle treinen, inkomende e-mails, een berg aan administratie. Het zijn allemaal dingen die u als ondernemer van uw corebusiness kunnen afleiden. Er is een gebrek aan tijd voor ontwikkeling en innovatie, terwijl dat juist de punten zijn waarop u uw onderneming kunt laten groeien. Om flexibele ondernemers tegemoet te komen, zijn er tegenwoordig heel wat oplossingen waardoor u zich op het ondernemerschap kunt blijven richten. Wat een inschrijfadres daar mee te maken heeft? Dat leest u verderop op deze pagina!

Het Nieuwe Werken: wat is dat eigenlijk?

De oplossingen zoals hierboven zijn benoemd, hebben betrekking op Het Nieuwe Werken. Ofwel: een nieuwe invulling aan het begrip werken, om dit efficiënter, maar ook plezieriger te laten verlopen. Waarbij ondernemers of medewerkers zelf de vrijheid krijgen om invulling te geven aan werktijden, werkplaatsen en personen met wie de medewerker werkt. Dit alles om werk creatiever en zinvoller te maken en kennis met elkaar te delen. Daarbij moet niet alleen gedacht worden aan thuiswerken. De medewerker of de ondernemer kiest zelf zijn of haar werkplek uit: in het bos, in de trein of in een gehuurde kantoorruimte.

Een flexibele kantoorruimte, inclusief inschrijfadres!

Een uitkomst voor ondernemers die niet gebonden willen zijn aan een kantoorruimte, is het virtuele kantoor in combinatie met een inschrijfadres. U kunt op deze manier gebruikmaken van de kantoorruimte wanneer u dat uitkomt, en waar u zich ook kunt laten inschrijven als onderneming. U kunt dus flexibel werken waar en wanneer u wilt, maar als u toch wilt beschikken over een kantoorruimte om vergaderingen of zakelijke afspraken te ontvangen, dan reserveert u de kantoorruimte wanneer u dat uitkomt. Dit brengt enkele fijne voordelen met zich mee:

  • U heeft de beschikking over een representatieve ruimte
  • Wanneer u dat uitkomt
  • U bent goedkoper uit dan met de huur van een vaste kantoorruimte
  • Tevens te gebruiken als inschrijfadres van uw onderneming
  • Voorzien van alle gemakken!

Kortom: u beschikt over alle gemakken van een kantoor wanneer u dat uitkomt, zonder onnodig hoge kosten te betalen.

Interesse?

Bent u zelf een ondernemer die zich wil laten inschrijven op een inschrijfadres, maar die niet de lasten van een dure, vaste kantoorruimte wil dragen? Laat u dan eens informeren en inspireren en klik eens op de link voor meer informatie over wellicht uw nieuwe inschrijfadres!