Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Wat een inschrijfadres zoal kan betekenen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Meer dan een eis van de KvK

Als u een onderneming in wilt schrijven bij de Kamer van Koophandel (KvK), dan heeft u daarvoor een inschrijfadres nodig. Maar wist u dat een inschrijfadres nog veel meer voor u kan betekenen dan die ene verplichting vanuit de KvK? Wij van ADD Business Point lichten u graag in over alle mogelijkheden. Lees verder en laat u inspireren. Maak van uw inschrijfadres meer dan een verplichte notatie tijdens uw inschrijving bij de KvK.

Alles onder één representatief dak

U wenst voor uw onderneming natuurlijk een representatieve uitstraling. Dit kunt u bereiken door uw onderneming in te schrijven onder een adres van een gedegen, toegankelijk en goed zichtbaar kantoor. Van ADD Business Point vindt u diverse kantoren van deze kwaliteit door heel het land. Het kan verstandig zijn een service kantoor te huren dichtbij uw woonadres. Zo kunt u er gemakkelijk heen wanneer u een vergadering heeft met een opdrachtgever, relatie of partner. Ideaal dat u dit straks niet meer op uw woonadres hoeft te doen! Of heel het land door hoeft te rijden om de ander te bereiken. Misschien huurt u momenteel wel een officieel kantoor, puur voor uzelf. Daarvan zijn de kosten enorm hoog. Kiest u liever voor een meer voordelige oplossing? Overweeg dan een inschrijfadres bij ons te huren. Slechts voor € 75,- per maand en maandelijks opzegbaar. Houd werk en privé voortaan goed gescheiden door één van onze professionele kantoren te huren als vestigingsadres!

De uitbreidingsmogelijkheden van een inschrijfadres

Een service kantoor van ons biedt u alles wat u nodig heeft als ondernemer. En u bepaalt zelf wat dat is! Naast dat u uw vestigingsadres kunt gebruiken als kantoorruimte en vergaderruimte, verwerken wij ook graag uw post, beantwoorden wij (onder uw bedrijfsnaam) aan u gerichte telefoontjes en bieden wij moderne en gebruiksvriendelijke ICT oplossingen. Daarnaast kunt u bij ons extra diensten en producten huren zoals catering, beamers en whiteboards. Al onze kantoren zijn volledig ingericht als professioneel kantoor. Zo zijn de recepties bemand met klantvriendelijke receptionistes. Op de telefonie-afdeling vindt u professionele telefonistes. En uw post wordt gescand, doorgestuurd en gearchiveerd door discrete en betrouwbare vakmensen. Kortom, een inschrijfadres van ADD Business Point biedt u:

  • Snelle service
  • Postverwerking
  • Representativiteit
  • Voordeel in kosten
  • Telefoonbeantwoording

Geïnteresseerd in een inschrijfadres?

Reserveer direct een inschrijfadres bij ADD Business Point. Heeft u vragen? Bel dan telefoonnummer 0113-789003. Wij vertellen u graag nog veel meer over wat er mogelijk is met een inschrijfadres![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 9 maart 2017