Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Inschrijven bij de KvK als webwinkel, hoe moet dat?

Een inschrijfadres is verplicht

Als u een onderneming wilt starten, dan dient u deze in te schrijven bij de Kamer van Koophandel (KvK). Eén van de voorwaarden die gesteld wordt, is dat u een inschrijfadres, ook wel vestigingsadres genoemd, noteert. Maar hoe zit dat als u een webwinkel runt? U ontvangt geen klanten. U werkt niet vanuit kantoren van opdrachtgevers. U heeft misschien niet eens een extern magazijn. Welk adres gebruikt u dan als vestigingsadres?

Wat in te vullen als vestigingsadres?

Zoals gezegd, een bedrijf moet ergens gevestigd zijn van de KvK. Natuurlijk kunt u hier, als eigenaar van een webwinkel, uw privé-adres voor gebruiken. Maar dit kan een hoop gedoe opleveren. Uw privé-adres zal gevonden kunnen worden door mensen met kwade bedoelingen. Ontevreden klanten bijvoorbeeld. En daar zit u vast niet op te wachten! Wat ook geen prettig idee is, is dat al uw zakelijke post aan uw huisadres gezonden wordt. Probeer dan werk en privé maar eens gescheiden te houden! Gelukkig kunt u via diverse instanties in Nederland een vestigingsadres huren.

Wat biedt een vestigingsruimte zoal?

Een vestigingsruimte is een kantoorruimte in een toegankelijk en representatief pand. Overal in Nederland vindt u deze kantoorpanden. Zo’n pand biedt u alle mogelijkheden die een gemiddelde ondernemer behoeft. Wilt u toch een keer een vergaderruimte tot uw beschikking hebben? Inclusief koffie en catering? Dat kan in zo’n vestigingsadres. Wilt u al uw zakelijke post laten verzenden naar een extern adres? Ook dat kan via een vestigingsadres. De medewerkers aldaar verwerken discreet en zorgvuldig uw post. Zij scannen deze desgewenst voor u in. En zij sturen de post (fysiek en/of digitaal) naar u op als u dat wenst. Zelfs als u in het buitenland verblijft! U kunt er zelfs voor kiezen dat telefonistes op uw vestigingsadres de telefoon voor u beantwoorden. Zo hoeft u geen aankoop meer te missen! Hierbij enkele opties die een gemiddelde vestigingsruimte u kan bieden:

  • Flexplekken
  • Kantoorruimtes
  • Vergaderruimtes
  • Telefoonsystemen
  • Beamers en whiteboards

U kiest zelf waar u gebruik van wenst te maken. Dat scheelt weer in de prijs!

Waar wilt u een vestigingsadres hebben?

Omdat overal in Nederland kantoorpanden staan waarin u een vestigingsadres kunt reserveren, is er ook geheid één te vinden dichtbij waar vanuit u uw webwinkel runt. Veel succes met uw zoektocht naar een vestigingsadres!

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 20 februari 2017