Een onderneming starten. Wat komt daar bij kijken?

Laagdrempelig een onderneming starten

Bent u van plan uw eigen onderneming te starten? Dan is het zeer verstandig om vooraf veel informatie in te winnen. Hoe en waar moet u beginnen? Het is van belang dat u zich laat inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Hiervoor heeft u een vestigingsadres nodig. Kiest u ervoor om uw huisadres als vestigingsadres te gebruiken of gaat u voor een ander adres? In dit blog leest u alles over mogelijkheden op het gebied van een vestigingsadres.

Inschrijven in de Kamer van Koophandel

Als u start met een onderneming, wilt u graag laagdrempelig beginnen. U wilt niet direct veel geld uitgeven aan meubilair voor een kantoor, huurcontracten en personeel. Toch heeft u een vestigingsadres nodig om in te schrijven bij de KvK. Hoe lost u dit op zonder dat u een fysiek pand huurt? Ten eerste kunt u ervoor kiezen om uw woonadres als vestigingsadres te gebruiken. Echter, dit heeft als nadeel dat het moeilijk is om werk en privé gescheiden te houden. U bent als ondernemer vaak nog tot laat bezig met het verwerken van de binnengekomen post. Herkent u zich hierin? Dan is de tweede optie misschien wat voor u. Er zijn namelijk aanbieders van vestigingsadressen. ADD Business Point is zo’n bedrijf. Hoe werkt het huren van een vestigingsadres?

Huur een vestigingsadres

Al voor € 75,- per maand kunt u bij ADD Business Point een vestigingsadres huren. Dit is maandelijks opzegbaar. Het huren van een vestigingsadres biedt vele voordelen ten opzichte van het gebruik van uw woonadres als vestigingsadres. Ten eerste heeft het vestigingsadres een zeer representatieve uitstraling. Anders dan uw woonadres, oogt het pand betrouwbaar en geloofwaardig. Dit geeft uw klanten een goede indruk van uw bedrijf. Ten tweede bespaart u veel kosten ten opzichte van het huren van een pand. Ten derde vindt u bij ADD Business Point vele mogelijkheden om het vestigingsadres uit te breiden.

De mogelijkheden van een vestigingsadres

Bij ADD Business Point bepaalt u zelf wat u nodig heeft als ondernemer. Het vestigingsadres kan gebruikt worden als kantoorruimte of vergaderruimte. Tevens is het mogelijk om de post op het vestigingsadres te laten bezorgen en ook door ADD Business Point te laten verwerken. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld in het buitenland verkeert. Onze werknemers scannen dan uw post in en zenden dit digitaal per mail naar u toe. Naast deze werkzaamheden, kunt u ons ook inschakelen voor verschillende ICT oplossingen. De diensten van ADD Business Point zijn dus heel uitgebreid.

Neem contact op voor meer info

Heeft u interesse gekregen in het huren van een vestigingsadres? Wenst u meer informatie over de verschillende diensten van ADD Business Point? Neem dan eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 0113-789003. Wij helpen u dan graag met het beantwoorden van vragen en het geven van extra informatie!