Vestigingsadres Bergen op Zoom

Een eigen kantoor in Bergen op Zoom, zonder de hoge kosten

Wanneer je een ondernemer bent, kan je de wens hebben voor een eigen en professioneel kantoor in Bergen op Zoom. Wanneer je een (beginnende) ondernemer bent kunnen de hoge kosten van een eigen kantoor echter niet altijd uit. Zeker omdat je veel van je werkzaamheden ook vanuit je eigen huis kunt doen. Vaak is de huur van een eigen pand te hoog en kopen is niet altijd een optie. Daarnaast zijn huurcontracten vaak meerdere jaren. Vaak gebruik je deze eigen kantoorruimte in Bergen op Zoom alleen voor het ontvangen van bezoek of het organiseren van presentaties. Een herkenbare situatie voor jou? Dan is een vestigingsadres in Bergen op Zoom dé oplossing! Hierdoor heb je een professioneel en zakelijk kantoor in Bergen op Zoom voor een fractie van de prijs. Je betaal namelijk alleen wanneer je een ruimte huurt. Wil je als zzp’er graag werk en privé gescheiden houden? Of juist de wens om een ruimte te hebben om rustig te werken? Kom dan naar ADD Business Point Bergen op Zoom!

Mogelijkheden van een vestigingsadres in Bergen op Zoom

Op zoek naar een vestigingsadres in Bergen op Zoom? Dan kan je kiezen voor de volgende mogelijkheden:

 • ADD Business Point Service Kantoor in Bergen op Zoom. Laat post bezorgen en maak gebruik de flex kantoorruimtes. Op zoek naar een rustige plek om te vergaderen? Wij hebben ruimtes tot vier personen waar je in alle rust gesprekken kunt voeren. Materialen zoals een beamer of flipover nodig? Ook dat kan je bij ons huren.
 • ADD Business Point Virtueel kantoor in Bergen op Zoom. Met een virtueel kantoor kan je brieven en pakketjes bij ons in Bergen op Zoom laten bezorgen. 24 uur per dag, 7 dagen per week krijg je van ons toegang hiervoor. Bij deze dienst je geen ruimte. Het is te vergelijken met een postadres. Indien wenselijk kan je deze dienst aanvullen met bijvoorbeeld onze telefoonbeantwoording of service kantoor in Amsterdam.

Vestigingsadres in Bergen op Zoom – Van alle gemakken voorzien

Flexibel werken? Kies voor een vestigingsadres in Bergen op Zoom. Werk in alle rust en maak gebruik van onze uitgebreide faciliteiten in Bergen op Zoom.

Wij bieden:

 • De mogelijkheid een kantoorruimte te huren.
 • Coachruimtes
 • Spreekruimtes met een flexibele behandelbank
 • Extra service zoals het huren van een beamer of flip-over
 • Postdiensten
 • Telefoonbeantwoordingsdiensten

Vragen over een vestigingsadres in Bergen op Zoom?

Heb je nog vragen over een vestigingsadres in Bergen op Zoom? Neem gratis en vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Wij zijn te bereiken op 085 273 4994 of via de e-mail op bergenopzoom@addmail.pro. Jouw vraag zal snel behandeld worden, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Een online offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheid. Je ontvangt dan een offerte op maat binnen 5 minuten in je mail. Voor een vestigingsadres in Bergen op Zoom ben je bij ons aan het juiste adres.

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha