Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!
[vc_row gap="10"][vc_column width="2/3"][vc_column_text]

Virtueel kantoor in Eindhoven! Voor een representatief en voordelige representatie voor uw bedrijf.

Het bedrijventerrein in Eindhoven is extreem succesvol. Dit heeft onder andere te maken met de uitstekende brugfunctie tussen België en Nederland, maar ook met de aanwezigheid van het vliegveld Eindhoven. Wilt u ook profiteren van deze mooie locatie? Dan is een virtueel kantoor van ADD Business Point in Eindhoven echt iets voor u! Een virtueel kantoor is uw postadres én u kunt op deze locatie per uur een vergaderruimte of flexruimte huren. De whitelabel ruimtes zullen uw klanten doen geloven dat u hier altijd werkt. Het virtuele kantoor is een volwaardig postadres en uw post kan ook op dit adres ontvangen en doorgestuurd worden. Ook is een virtueel kantoor in Eindhoven voordeliger dan het huren van een postbus bij de post. De virtuele kantoren van ADD Business Point zullen u een representatieve, professionele uitstraling geven en bieden een goede naamsbekendheid in het bedrijvencentrum van Eindhoven. Wilt u meer weten? Geef uw wensen met betrekking tot een virtueel kantoor in Eindhoven gerust door!

Eindhoven

Dé oplossing voor ondernemers - Virtueel kantoor Eindhoven

Wanneer uw klanten door het hele land gevestigd zijn, biedt het virtuele kantoor van ADD Business Point dé oplossing. De post wordt ontvangen op uw virtuele kantoor en indien wenselijk kunt u gewoon een flexruimte huren op de locatie in Eindhoven. U betaalt alleen voor hetgeen u afneemt. Geen hoge kosten meer aan een receptie, personeel én bezetting van uw kantoor in Eindhoven. Ook kan het zijn dat u werk en privé gescheiden wilt houden. Ook dan biedt het virtuele kantoor de oplossing! ADD Business Point regelt uw postzaken vanuit een virtueel kantoor! U kunt gewoon 24/7 bij uw post komen, maar het is ook mogelijk om deze door onze medewerkers te laten inscannen en doorsturen. Gedigitaliseerde post en een eind aan alle mappen met fysieke documenten. Gemakkelijk doorzoeken van uw poststukken en nooit meer post kwijtraken. Graag bekijken wij hoe wij onze dienstverlening op uw wensen kunnen aanpassen.

ADD Business Point in Eindhoven?

Uiteraard kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Naast het faciliteren van een virtueel kantoor kunnen wij ook het volgende voor u doen:
  • Het laten verwerken van post
  • Het huren van vergader- en kantoorruimtes
  • Het reserveren van beamers, presentatieapparatuur en catering
  • Het laten beantwoorden van uw telefoontjes
  • Het gebruik maken van een digitale postomgeving

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor u in Eindoven? Neem dan contact op met ADD Business Point door te bellen via: 040-8200595. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een virtueel kantoor in Eindhoven[/vc_column_text][vc_googleplus annotation="inline"][vc_column_text]

Bekijk meer informatie over:

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width="1/3"][vc_column_text]Service kantoor Virtueel kantoor Vestigingsadres[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/3"][vc_column_text]Postadres Virtual office[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/3"][vc_column_text]Telefoondienst Inkomende post verwerking[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point T: 040-8200595 Croy 7C 5653 LC Eindhoven Eindhoven@addmail.pro[/vc_column_text][vc_separator color="white"][vc_column_text]offertereserverenbezichtigengoogle maps[/vc_column_text][vc_separator color="white"][vc_message color="alert-info" message_box_color="alert-info" icon_type="pixelicons" icon_pixelicons="vc_pixel_icon vc_pixel_icon-info"]kantoorruimte Kantoorruimtes vanaf 8m2 flexplekken Flexplekken trainingsruimte Spreekruimte voor 4 personen coachruimte Coachruimte gratis wifi Draadloos internet internet Internet via kabel koffie Koffie en thee airco Airco gratis parkeren Gratis parkeren bereikbaar voor minder validen Bereikbaar voor minder validen bushalte Bushalte in de buurt bushalte Snelweg in de buurt[/vc_message][vc_separator color="white"][contact-form-7 id="1079" title="ADD Offerte"][/vc_column][/vc_row]