Flexwerken dé oplossing voor advocaten

Flexwerken dé oplossing voor advocaten

 

Advocatuur

De tijd dat u als advocaat een groot en duur pand nodig had in het centrum van Amsterdam, is voorbij. Door de snel veranderende cultuur is thuiswerken en flexwerken veel toegankelijker geworden. Daarnaast zorgen ook bezuinigingen op onder andere de rechtsbijstand voor een verandering. De professionele en kostenefficiënte oplossing is: flexwerken voor advocaten.

Flexwerken voor advocaten – Representatief en voordelig

Wanneer u een advocaat bent, wilt u uiteraard wel een professioneel kantoorpand hebben. Maar het hebben van een volledig ingericht en eigen kantoorpand wordt langzaam onbetaalbaar. En stiekem ook wel onnodig. Flexwerken voor advocaten in het strafrecht en sociale advocatuur worden noodzakelijker. Bezuinigingen én lage vergoedingen forceren de advocaten een andere manier van werken aan te meten.

Onderzoek van NRC

De voormalig staatssecretaris van justitie, Fred Teeven (VVD) deed veel stof opwaaien door zijn opmerkingen over bezuinigingen op de rechtsbijstand. Na aanleiding van deze opmerkingen heeft NRC op 19 mei 2017 een oproep gedaan voor de advocaten in strafrecht. Deze oproep omvatte de vraag of zij wilden laten weten hoe de bezuinigingen hen raken. 20 strafrechtadvocaten hebben de moeite genomen te reageren. De overkoepelende conclusie is dat de vergoedingen voor zaken in het strafrecht en de sociale advocatuur zo laag zijn dat adequate dienstverlening niet meer realiseerbaar is. Hierdoor zetten veel advocaten de stap om te schrappen in kantoorkosten, medewerkers én secretariële ondersteuning.

Flexibele service zorgt voor behoud van je klanten

Het schrappen van medewerkers, secretariële ondersteuning en kantoorkosten kan op korte termijn een enorme kostenbesparing zijn. Toch is flexibele ondersteuning voor post, agenda en telefoon vaak wenselijk. Net als het flexibel huren van professionele bespreekkamers. ADD Business Point heeft hiervoor een aantal diensten ontwikkeld die flexwerken voor advocaten nóg interessanter maken.

Flexibele en professionele spreekkamers op centrale locaties

Wanneer u als advocaat in het strafrecht of in de sociale advocatuur werkt, wilt u natuurlijk wel een professioneel adres hebben. De servicekantoren van ADD Business Point zorgen dat u een professioneel kantoor hebt voor uw diensten. Het voordeel van deze servicekantoren is dat u ook flexibele spreekkamers kunt huren bij dit servicekantoor. Zo kunt u uw klanten ook op uw vestigingsadres ontvangen. Zit uw klant elders in het land? Dan biedt ADD Business Point de mogelijkheid om te flexwerken bij één van de andere 26 flexwerkplekken. Snel, bereikbaar, professioneel én de behoeften van de klant staan voorop.

Uw telefoon beantwoord, post digitaal en agenda’s gepland

U hoeft niet iemand in dienst te nemen om uw telefoon te beantwoorden, post te sorteren / digitaliseren en agenda’s te plannen. ADD Business Point geeft u de mogelijkheid deze diensten flexibel af te nemen. De telefonisten zullen altijd professioneel de telefoon opnemen met uw bedrijfsnaam. Zij kunnen de klanten doorverbinden óf een boodschap aannemen.

Ontvangt u veel post en wilt u het laten bezorgen op een bemand adres? Dan biedt de postservice van ADD Business Point een uitkomst. Wilt u uw post gesorteerd en gedigitaliseerd hebben, omdat u alles digitaal wilt afhandelen? Dat behoort zeker tot één van de mogelijkheden. Wilt u zelf een offerte professioneel verzenden? Maar heeft u hier geen tijd voor? Het postadres van ADD Business Point zorgt dat uw post netjes de deur uit gaat.

Bespaar op kosten zonder terug te schalen in service!

Het voordeel van de flexibele services van ADD Business Point, is dat uw klant niet merkt dat u kosten aan het besparen bent. De telefoon wordt namelijk beantwoord, de post wordt op gereageerd én er is een professioneel kantoor én vestigingsadres van uw bedrijf. Deze nieuwe manier van flexwerken voor Advocaten biedt vele mogelijkheden voor de toekomst. Er kan gemakkelijk bij of terug geschaald worden. Er zijn geen hoge kosten, maar wel optimale service! Dat is toch ook wat u wilt voor uw advocaten bedrijf?

Wilt u vrijblijvend en gratis meer informatie over de diensten van ADD Business Point? U kunt ons bellen op nummer: 0113-789003. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Wij zijn altijd bereid u te helpen met uw vraagstukken.

Submit your comment

Post Comment