Postadres Breda

Op zoek naar zakelijk postadres in Breda?

Ben jij op zoek naar een zakelijk postadres in Breda? Het liefst een postadres waar je ook pakketjes tot 30kg kunt ontvangen? Dan ben je bij ADD Business Point aan het juiste adres. Met een zakelijk postadres in Breda wordt jouw post op een fysiek adres ontvangen van een professioneel en representatief kantoor. Dit adres geeft een gezicht aan jouw bedrijf en wij ontvangen ook de pakketpost voor jou. Indien nodig kan je zelfs flexruimtes huren per uur, dagdeel of dag voor het professioneel ontvangen van jouw klanten op jouw zakelijke postadres. Flexibiliteit en betaalbaarheid vinden wij erg belangrijk. Bij ons zit je dan ook niet vast aan langlopende contracten, maar je kunt per maand je contracten opzeggen of juist opschalen. Wat voor jouw bedrijf ook van toepassing is, flexibel ondernemen in Breda doe je bij ADD Business Point.

Een zakelijk postadres in Breda voor landelijke dekking

Ben jij een ondernemer die graag wil laten zien dat je landelijk kunt opereren? Of heb je recentelijk een vestiging in Breda moeten sluiten maar wil je wel post blijven ontvangen in Breda? Dan is een zakelijk postadres in Breda van ADD Business Point iets voor jou. Onze vakkundige medewerkers denken graag met je mee en ontlasten jou graag en maken tegen lage vergoedingen een zakelijk postadres voor jouw bedrijf aan.

Ook blijkt voor veel ZZP’ers een zakelijk postadres in Breda een uitkomst te zijn. Ideaal om werk en privé (post) gescheiden te houden. Wij zorgen dat jij altijd bij je post kunt. Liever je post digitaal en in een document management systeem? Dat kunnen wij uiteraard voor je regelen. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar specifieke poststukken en heb jij altijd je post inzichtelijk. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

Uitgebreide dienstverlening in Breda

Naast het aanvragen van een postadres, kan je voor meer diensten terecht bij ADD Business Point. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Het huren van kantoorruimtes op uurbasis
 • Telefoonbeantwoording in Breda
 • Het huren van beamers, whiteboards en presentatie apparatuur
 • Catering
 • Receptiedienst
 • Outsourcing

Vraag naar de mogelijkheden

Nieuwsgierig naar de zakelijke oplossingen van ADD Business Point? Neem dan contact op door te bellen naar: 076 766 0098 en vraag naar de mogelijkheden van een zakelijk postadres in Breda.

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point Breda
T: 076 766 00 98
Paardeweide 3
4824 EH Breda
breda@addmail.pro

offertereserverenbezichtigengoogle maps

kantoorruimte Kantoorruimtes vanaf 8m2

flexplekken Flexplekken

trainingsruimte Spreekruimte voor 4 personen

coachruimte Coachruimte

gratis wifi Draadloos internet

internet Internet via kabel

koffie Koffie en thee

airco Airco

gratis parkeren Gratis parkeren

bereikbaar voor minder validen Bereikbaar voor minder validen

bushalte Bushalte in de buurt

bushalte Snelweg in de buurt

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Gewenste locatie

  Uw bericht