Vestigingsadres Breda

Vestigingsadres in Breda voor jouw bedrijf

Wil jij je bedrijf vestigen in Breda? Dan is het vestigingsadres in Breda van ADD Business Point voor jou de oplossing. Jouw bedrijf krijgt een professionele uitstraling met een officieel en zakelijk pand, zonder de hoge lasten te dragen van een eigen kantoor. Op de locatie van ons vestigingsadres in Breda kan jij, indien nodig, één van onze kantoorruimtes boeken. Deze ruimtes zijn te huur per uur. Hierdoor profiteer je van alle voordelen van een eigen kantoor, tegen een zeer betaalbare prijs.

Wanneer je je bedrijf wilt vestigen, kan het een bewuste keuze zijn dit niet te doen op een privé adres. Met een vestigingsadres in Breda hou jij jouw privé- en werkzaken uitstekend gescheiden. Wij bieden tevens de mogelijkheid om de zakelijke post op het vestigingsadres in Breda te ontvangen? Maar onze service gaat nóg verder. Wij denken graag met jou mee om ondernemen zo leuk mogelijk te maken. Neem snel contact op met één van onze medewerkers óf vraag direct een offerte op maat.

De mogelijkheden van een vestigingsadres in Breda

Of je enkel een adres voor jouw postzaken zoekt, of behoefte heeft aan een daadwerkelijk fysiek kantoor in Breda: ADD Business Point biedt de juiste diensten die voor jou als ondernemer in Breda de oplossing zijn. Een vestigingsadres van ADD Business Point kan geheel aangepast worden aan jouw bedrijf, vraagstuk, wensen en behoeften. Denk bijvoorbeeld aan de optie van professionele telefoonbeantwoording. Of het huren van apparatuur voor presentaties en catering. Wij bieden een allround dienstverlening aan om het jou als ondernemer makkelijk te maken!

De voordelen van een vestigingsadres op een rij

Een betaalbare en representatieve kantoorruimte, dat is waar ADD Business Point jou mee van dienst kan zijn. De voordelen van een vestigingsadres voor jou op een rijtje:

 • Een duidelijke scheiding tussen werk en privé
 • Overzichtelijke verwerking van alle postzaken
 • Een goede telefonische bereikbaarheid van jouw onderneming
 • Mogelijkheden tot het flexibel afnemen van extra diensten
 • Maandelijks opzegbaar
 • Alle voordelen van een fysiek kantoor, maar dan goedkoper!

Vraag nu een vestigingsadres in Breda aan!

Interesse in een vestigingsadres in Breda? Of wellicht nog wat informatie nodig? Bel ADD Business Point op telefoonnummer 076 766 00 98 en wij vertellen graag meer over de mogelijkheden in Breda.

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point Breda
T: 076 766 00 98
Paardeweide 3
4824 EH Breda
breda@addmail.pro

offertereserverenbezichtigengoogle maps

Alle contracten maandelijks opzegbaar
Eigen kantorennetwerk door heel Nederland
Gebouwen met bemande receptie
100% geaccepteerde registratie-adressen
Niet goed, geld terug
Gegevens uitwisseling via versleutelde SSL
Geen borg of administratiekosten


  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Gewenste locatie

  Uw bericht