Vestigingsadres Goes

Flexibel ondernemen in Goes

Bent u op zoek naar een zakelijk en professioneel vestigingsadres in Goes? Wilt u echter liever geen hoge vestigingskosten van een eigen duur kantoorpand? ADD Business Point in Goes biedt u de oplossing in de vorm van een vestigingsadres in Goes. U kunt uw bedrijf bij het KvK vestigen op ons adres en u betaalt alleen voor de ruimtes indien u hier ook echt gebruik van maakt. Op deze locatie kunt u namelijk indien gewenst en nodig een flexruimte per uur reserveren voor het ontvangen van uw klanten.

Door te kiezen voor een vestigingsadres in Goes kunt u privé en zakelijk beter gescheiden houden. Wilt u ook graag uw post ontvangen op hetzelfde adres? Dan kunt u uw diensten uitbreiden met bijvoorbeeld postverwerking en zelfs telefoonbeantwoording. Wij ontlasten u graag van de facilitaire randzaken voor uw bedrijf. Hierdoor kunt u uw focus houden op hetgeen voor uw bedrijf cruciaal is. Neem contact op met één van onze medewerkers óf vraag direct een offerte op maat.

De voordelen van een vestigingsadres in Goes

Een adres voor uw post, of juist een adres waar u ook gasten kunt ontvangen. ADD Business Point biedt u met de flexruimtes en het vestigingsadres dé oplossing in Goes. Afhankelijk van uw vraagstuk bekijken wij welke diensten passen bij uw bedrijf én wij zorgen dat uw flexibele manier van ondernemen mogelijk gemaakt wordt. Zo kunt u bijvoorbeeld ook gebruik maken van professionele telefoonbeantwoording, het huren van apparatuur voor presentaties en nog meer. Wij bieden een allround dienstverlening aan om het u als ondernemer makkelijk te maken!

De voordelen van onze locatie in Goes op een rij

Een betaalbare en representatieve kantoorruimte, dat is waar ADD Business Point u mee van dienst kan zijn. Wat zijn de voordelen van een vestigingsadres in Goes eigenlijk? Onze oplossing biedt u:

 • Een duidelijke scheiding tussen werk en privé
 • Een overzichtelijke verwerking van uw postzaken
 • Een goede telefonische bereikbaarheid van uw bedrijf voor klanten
 • Mogelijkheden tot extra diensten
 • Alle voordelen van een fysiek kantoor, maar dan goedkoper!

Vraag uw vestigingsadres direct aan!

Heeft u interesse en wilt u direct een vestigingsadres aanvragen? Of wilt u wellicht nog wat informatie ontvangen? Bel ADD Business Point dan op telefoonnummer 011-789003 en wij vertellen u graag meer over een vestigingsadres in Goes.

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point Goes
Van Dusseldorpstraat 40
4461 LV Goes
T: 0113-789 003
E: goes@addmail.pro

offertereserverenbezichtigengoogle maps

Alle contracten maandelijks opzegbaar
Eigen kantorennetwerk door heel Nederland
Gebouwen met bemande receptie
100% geaccepteerde registratie-adressen
Niet goed, geld terug
Gegevens uitwisseling via versleutelde SSL
Geen borg of administratiekosten


  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Gewenste locatie

  Uw bericht