Postadres Capelle aan den Ijssel

Zakelijk postadres in Capelle aan den Ijssel voor een professionele uitstraling?

U heeft een bedrijf en wilt graag een zakelijk postadres in Capelle aan den ijssel. ADD Business Point heeft voor u de oplossing. Wij bieden u de mogelijkheid van een professioneel en zakelijk postadres in Capelle aan den ijssel voor een fractie van de prijs van een gewoon postadres.

In onze representatieve en professionele kantoren brengen wij uw zakelijke postadres onder. Hierdoor verkrijgt u automatisch een professionele uitstraling. Tevens biedt de locatie in Capelle aan den Ijssel u de mogelijkheid om te profiteren van andere diensten, zoals het huren van flexkantoren op deze locatie óf één van onze andere diensten. Ontdek snel wat een postadres bij ADD Nederland voor u kan betekenen.

Capelle aan den Ijssel

Op zoek naar een zakelijk postadres in Capelle aan den Ijssel?

Uw vestiging gesloten in de regio van Rotterdam? Maar liever nog wel post in deze regio ontvangen? Gebruik dan een zakelijk postadres in Capelle aan den ijssel. Voordelig én professioneel uw post blijven ontvangen wordt hierdoor erg gemakkelijk. U zult net als vele andere ondernemers profiteren van de voordelen van ADD Business Point. Onze vakkundige medewerkers ontlasten u graag en maken tegen lage vergoedingen een zakelijk postadres voor u aan.

Wist u dat er zeer veel ZZP’ers zijn in de regio van Rotterdam die graag gebruik aken van ons zakelijke postadres in Capelle aan den Ijssel? Het is door een zakelijk postadres gemakkelijk om privé en zakelijk gescheiden te houden.

Wij zorgen dat u 24/7 bij uw post terecht kunt. Het behoort tevens tot de mogelijkheid om uw post (digitaal) te ontvangen. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

Uitgebreide dienstverlening tegen betaalbaar tarief.

ADD Business Point biedt meer mogelijkheden dan alleen een postadres. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Het huren van kantoorruimtes op uurbasis
 • Telefoonbeantwoording
 • Het huren van beamers, whiteboards en presentatie apparatuur
 • Catering
 • Receptiedienst
 • Outsourcing van uw taken

Mogelijkheden voor de groei van uw bedrijf

Wij helpen u graag met de groei van uw bedrijf. Ontdek welke zakelijke oplossingen van ADD Business Point bij u passen. Neem daarom vandaag nog contact op door te bellen naar: 085-2734994 en vraag naar de mogelijkheden van een zakelijk postadres in Capelle aan den ijssel.

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Capelle aan den IJssel
Kanaalweg 33
2903 LR Capelle aan den IJssel
T: 085 – 273 4994
capelleaandenijssel@addmail.pro

Direct een offerte op maatReserveer hier een ruimteVraag een bezichtiging aanBekijk deze locatie op de kaartLike us on FB

kantoorruimte Kantoorruimtes vanaf 18m2

trainingsruimte Spreekruimte voor 4 personen

gratis wifi Draadloos internet (WiFi)

internet Internet via kabel

airco Topkoeling in gebouw

gratis parkeren Gratis parkeren

Bemande receptie Bemande receptie

bereikbaar voor minder validen Toegankelijk voor minder validen

bushalte Bushalte in de buurt

bushalte Snelweg in de buurt

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Gewenste locatie

  Uw bericht