Service kantoor Capelle aan den Ijssel

Service kantoor in Capelle aan den Ijssel, ondersteunt u met flexibel ondernemen

Aan de rand van Rotterdam ligt het bedrijvige Capelle aan den Ijssel. Deze mooie plaats is dé ideale vestiging voor bedrijven die zich willen onderscheiden van andere bedrijven én toch uitstekend bereikbaar willen zijn.

Service kantoor in de regio Rotterdam

Rotterdam staat bekend om de bedrijvigheid, maar parkeren is hier vaak een uitdaging. In Capelle aan den Ijssel, profiteer je van de uitstekende bereikbaarheid vanaf de snelwegen én heb je het parkeerprobleem niet. Wilt u uw bedrijf graag vestigen in de regio Rotterdam? En dan wel te verstaan Capelle aan den Ijssel? Wilt u daarbij ook de kosten besparen van een eigen en vast kantoor?

Service kantoor Capelle aan den ijssel

Een service kantoor in Capelle aan den Ijssel biedt u de oplossing! Wij denken graag met u mee over een veelzijdige, betaalbare en representatieve oplossingen voor uw bedrijf. In het flexwerk- en service kantoor in Capelle aan den Ijssel profiteert u van voordelen van een eigen kantoor, zonder de bijkomende hoge maandelijkse kosten van een eigen pand. De diensten van ADD Business Point maken mogelijk dat u op uw vestigingsadres ook spreekkamers beschikbaar hebt, die u per uur kunt huren.

Online reserveren van uw flexruimte

U kunt deze reservering online maken. Binnen 24 uur kunt u terecht op de door u gewenste locatie. Naast het reserveren van de ruimte bieden wij u de mogelijkheid om ook beamers, lunch en andere randvoorwaarden te reserveren. Hierdoor hoeft u nergens meer aan te denken. Heeft u bijzondere wensen? Maak ze dan vooral kenbaar bij ons. Wij zorgen dat uw bezoek zo aangenaam mogelijk verloopt.

Capelle aan den Ijssel

Het voordeel van een service kantoor in Capelle aan den ijssel

Steeds meer mensen werken in de Cloud. Hierdoor wordt flexwerken steeds gemakkelijker. Overal en altijd kunt u werken en gemakkelijk uw documenten benaderen. Hierdoor is het hebben van een fysiek kantoor overbodig geworden. Bedenkt u zichzelf maar eens, hoe vaak bent u buiten de deur? En hoe vaak ontvangt u afspraken op uw kantoor? Wellicht is het een optie voor een deel van uw tijd vanuit huis te werken? En voor de overige zaken een flexwerkruimte te boeken? ADD Business Point speelt in op de digitaliserende wereld door flexwerken en flexibel ondernemen te faciliteren door middel van een service kantoor in Capelle aan den Ijssel. Zelfs de kleine ondernemers profiteren van een professioneel adres, zonder de hoge maandelijkse kosten te dragen. Een bijkomend voordeel is dat je niet op je privé-adres hoet in te schrijven bij de KvK. Werk en privé blijven gescheiden. Hierdoor is een service kantoor uitermate geschikt voor de zelfstandige professionals, zoals psychologen, bedrijfsartsen e.d. Wij helpen u graag verder met uw vraagstuk en bekijken alle mogelijkheden na aanleiding van uw vragen. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Start vandaag nog met een service kantoor in Capelle aan den Ijssel.

Een aantal redenen om vandaag nog te starten met een service kantoor in Capelle aan den ijssel:

 • U heeft de beschikking over een representatieve werkruimte
 • De ruimte is per maand opzegbaar
 • Binnen 24 uur kunt u alles regelen
 • Ook te gebruiken als inschrijfadres voor de KvK
 • Op professionele wijze uw postzaken en telefonie regelen

Reserveer en boek direct!

Wilt u alle mogelijkheden van ADD Business Point ontdekken? Bel ons op telefoonnummer 085 273 4994 of laat via het contactformulier uw wensen achter. Laat u overtuigen en reserveer direct een service kantoor in Capelle aan den ijssel.

Bekijk meer informatie over:

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Capelle aan den IJssel
Kanaalweg 37
2903 LR Capelle aan den IJssel
T: 085 – 273 4994
capelleaandenijssel@addmail.pro

Direct een offerte op maat

Reserveer hier een ruimte

Vraag een bezichtiging aan

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha

  Voordelen van een Service Kantoor

  Groen vinkje Representatief vestigingsadres voor uw bedrijf en binnen 24 uur geregeld;

  Groen vinkje Professionele locaties om uw relaties te ontvangen;

  Groen vinkje Alle voordelen van een zakelijk adres zonder duur kantoor;

  Groen vinkje 24 uur per dag on-line spreek- of kantoorruimte reserveren ;

  Groen vinkje Doorschakelen van uw gesprekken naar elk gewenst telefoonnummer;

  Groen vinkje U kunt uw bedrijf op ons adres inschrijven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel;

  Groen vinkje Overstappen van een Service Kantoor naar het huren van een eigen kantoorruimte is gemakkelijk. Uw adres en telefoonnummer(s) blijven hetzelfde;

  Groen vinkje Uw post wordt doorgestuurd naar elke gewenst adres;

  Groen vinkje Geen langlopende contracten en per maand opzegbaar.

  Het netwerk van Service kantoren van ADD Business Point