Postadres Assen

Op zoek naar een postadres in Assen?

Ben jij op zoek naar een postadres voor jouw bedrijf in Assen? Het liefst een professioneel en zakelijk postadres waar je ook pakketjes tot 4kg kunt ontvangen? Dan ben je bij ADD Business Point Assen aan het juiste adres. Met een zakelijk postadres in Assen van ADD wordt jouw post op een fysiek adres ontvangen. Alles voor een professioneel en representatief kantoor van jouw bedrijf. Dit zakelijke adres geeft een gezicht aan jouw bedrijf en wij ontvangen ook de pakketpost voor jouw bedrijf. Zo kan jij je richten op jouw onderneming. Indien nodig kan je zelfs flexruimtes huren per uur, dagdeel of dag voor het professioneel ontvangen van jouw klanten op jouw zakelijke postadres in Assen. Flexibiliteit en betaalbaarheid vinden wij erg belangrijk. Bij ons zit je dan ook niet vast aan langlopende contracten, maar je kunt per maand je contracten opzeggen of juist opschalen. Wat voor jouw bedrijf ook van toepassing is, flexibel ondernemen in Assen doe je bij ADD Business Point.

Een zakelijk postadres in Assen tegen scherpe prijzen

Ben jij een ondernemer die graag wil laten zien dat je landelijk kunt opereren? Of heb je recentelijk een vestiging in Assen moeten sluiten maar wil je wel post blijven ontvangen? Dan is een zakelijk postadres in Assen van ADD Business Point iets voor jou. Onze vakkundige medewerkers denken graag met je mee en ontlasten jou graag en maken tegen lage vergoedingen een zakelijk postadres voor jouw bedrijf aan.

Ook blijkt voor veel ZZP’ers een zakelijk postadres in Assen een uitkomst te zijn. Ideaal om werk en privé (post) gescheiden te houden. Wij zorgen dat jij altijd bij je post kunt. Liever je post digitaal en in een document management systeem? Dat kunnen wij uiteraard voor je regelen. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar specifieke poststukken en heb jij altijd je post inzichtelijk. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

Uitgebreide dienstverlening in Assen. Meer dan postadres mogelijkheden.

Naast het aanvragen van een postadres, kan je voor meer diensten terecht bij ADD Business Point in Assen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Het huren van kantoorruimtes op uurbasis
 • Telefoonbeantwoording in Assen
 • Het huren van beamers, whiteboards en presentatie apparatuur
 • Catering
 • Service Kantoor en vestigingsadressen
 • Receptiedienst
 • Outsourcing

Vraag naar de mogelijkheden

Nieuwsgierig naar de zakelijke oplossingen van ADD Business Point? Neem dan contact op door te bellen naar: 0592 820 366 en vraag naar de mogelijkheden van een zakelijk postadres in Assen.

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point Assen
T: 0592 820 366
Overcingellaan 17
9401 LA Assen
assen@addmail.pro

offertereserverenbezichtigengoogle maps

kantoorruimte Kantoorruimtes vanaf 20m2

flexplekken Flexplekken

trainingsruimte Spreekruimte voor 4 personen

coachruimte Coachruimte

gratis wifi Draadloos internet

internet Internet via kabel

koffie Koffie en thee

airco Airco

gratis parkeren Gratis parkeren

bereikbaar voor minder validen Bereikbaar voor minder validen

bushalte Bushalte in de buurt

bushalte Snelweg in de buurt

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Gewenste locatie

  Uw bericht