Service kantoor Assen

Onderneem professioneel en betaalbaar met een Service Kantoor in Assen

Wanneer je kiest voor een eigen kantoor brengt vaak veel en hoge kosten met zich mee. Zo ook in Assen. Wanneer je een professioneel adres voor jouw bedrijf wilt, maar niet te hoge kosten wilt hebben, kan een service kantoor in Assen de uitkomst bieden. Zeker wanneer je niet vaak op kantoor bent en het liefst vanuit huis werkt. Herken jij je in deze situatie? Dan kan het Service Kantoor Assen van ADD Business Point jou uitkomst bieden.

Met de dienst Service Kantoor in Assen kan jij je bedrijf vestigen op een professioneel en zakelijk adres. Jij mag dus gewoon jouw bedrijf bij het KvK vestigen op dit adres en je kunt ook je post bij ons laten ontvangen. Liever wel gebruik maken van een kantoor op jouw vestigingsadres in Assen? Op onze locatie in Assen beschikken wij over diverse flexwerkruimtes die jij per uur, dagdeel of dag kunt reserveren. De beschikbare flexruimtes betaal je alleen wanneer je deze ook werkelijk gebruikt. Maak je er geen gebruik van? Dan hoef je ook niet te betalen. Wij geloven in flexibel ondernemerschap. Daarom zit je bij een ADD Service Kantoor Assen niet vast maar zij onze diensten per maand opzegbaar.

Hierdoor blijf jij in de gelegenheid om bij te schalen of juist terug te schalen indien nodig. Indien je graag een flexruimte wilt reserveren voor het ontvangen van je klanten kan je die 24/7 online doen.

De voordelen van het ADD Service Kantoor in Assen

Wellicht heb je wel eens gehoord van een Service Kantoor. Met het ADD Service Kantoor in Assen zorgen wij dat jij de beschikking hebt over een representatief adres voor je bedrijf waar je ook flexruimtes kunt huren. Zeker voor ondernemers die het nieuwe werken stimuleren is een Service Kantoor dé oplossing. Jouw medewerkers kunnen overal werken waar zij maar willen en jij zit niet met een bijna leeg kantoorpand waar je de hoofdprijs voor betaalt. Ook ZZP-ers profiteren veel van het Service Kantoor in Assen. Deze ondernemers zijn anders genoodzaakt hun bedrijf te vestigen op hun privé adres, maar dat willen ze liever niet. Eén van de voordelen van een Service kantoor is dat jij je bedrijf niet op je privé-adres hoeft in te schrijven bij de KvK. Een ander voordeel is het feit dat zelfstandige ondernemers klanten en werkrelaties op hun zakelijke adres kunnen ontvangen. Maar verder werken ze vanuit huis, dus hoeven ze niet de hoge kosten van een eigen kantoor te dragen alleen voor deze gesprekken. Lijkt deze nieuwe manier van ondernemen jou ook interessant en ben je benieuwd of het bij jou past? Neem contact op met ADD Business Point Assen op telefoonnummer 0592 820 366 of mail naar assen@addmail.pro

Waarom kiezen voor een ADD Service kantoor in Assen?

 • Je hebt de beschikking over een representatieve werkruimte
 • Onze diensten zijn per maand opzegbaar
 • Binnen 24 uur kan je zelf alles regelen
 • Ons service kantoor adres is te gebruiken als inschrijfadres voor de KvK
 • Op professionele wijze kan je additioneel postzaken en telefonie regelen.

Bekijk meer informatie over:

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point Assen
T: 0592 820 366
Overcingellaan 17
9401 LA Assen
assen@addmail.pro

Direct een offerte op maat

Reserveer hier een ruimte

Vraag een bezichtiging aan

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha

  Voordelen van een Service Kantoor

  Groen vinkje Representatief vestigingsadres voor uw bedrijf en binnen 24 uur geregeld;

  Groen vinkje Professionele locaties om uw relaties te ontvangen;

  Groen vinkje Alle voordelen van een zakelijk adres zonder duur kantoor;

  Groen vinkje 24 uur per dag on-line spreek- of kantoorruimte reserveren ;

  Groen vinkje Doorschakelen van uw gesprekken naar elk gewenst telefoonnummer;

  Groen vinkje U kunt uw bedrijf op ons adres inschrijven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel;

  Groen vinkje Overstappen van een Service Kantoor naar het huren van een eigen kantoorruimte is gemakkelijk. Uw adres en telefoonnummer(s) blijven hetzelfde;

  Groen vinkje Uw post wordt doorgestuurd naar elke gewenst adres;

  Groen vinkje Geen langlopende contracten en per maand opzegbaar.

  Het netwerk van Service kantoren van ADD Business Point

  ADD Business Points weergeven op een grotere kaart