Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!
[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_column_text]

Geldt als postadres

Wilt u meer weten over de vele voordelen van een virtueel kantoor in Dordrecht? Maak dan kennis met de specialisten van ADD Business Point. Kort gezegd is een virtueel kantoor een volwaardig postadres. Echter, u betaalt een stuk minder dan wanneer u een heuse kantoorruimte voor uzelf of een postbus bij een nationale postbedrijf huurt! Omdat de kantoorruimtes van ADD Business Point representatieve kantoren zijn, bieden deze u goede naamsbekendheid in Dordrecht. Geef uw wensen omtrent een virtueel kantoor in Dordrecht aan ons door.

Wanneer een virtueel kantoor in Dordrecht handig is

Wij vertellen u graag wanneer in Dordrecht een virtueel kantoor dé oplossing is. Sluit u elders in Nederland een hoofdvestiging van uw bedrijf, maar wilt u nog wel post van uw klanten uit omgeving Dordrecht blijven ontvangen? Dan is een postadres van ADD Business Point de oplossing. Werkt u als als ZZP’er? Zorg er dan voor dat u werk en privé gescheiden houdt. Gebruik dus niet uw woonadres als postadres. Maar laat ons uw postzaken regelen vanuit een virtueel kantoor! U kunt te allen tijde bij uw post, 24/7, of u laat deze door onze medewerkers inscannen en/of doorsturen. Het is geheel aan u!

Mogelijkheden naast een virtueel kantoor

Soms kan het voor een ondernemer handig zijn een kantoor ‘achter de hand te hebben’ waar bijvoorbeeld opdrachtgevers en partners ontvangen kunnen worden. Ook dan biedt ADD Business Point de uitkomst. Bij een service kantoor van ons kunt u:
  • Post laten verwerken
  • Vergader- en kantoorruimtes huren
  • Beamers, whiteboards en catering reserveren
  • Telefoontjes professioneel laten beantwoorden
  • Gebruik maken van onze digitale postomgeving

Benader ADD Business Point in Dordrecht

Heeft u interesse in onze mogelijkheden omtrent postverwerking? Behoefte aan een representatief adres op uw visitekaartje en website? U bereikt ADD Business Point op telefoonnummer 078-7440142 en e-mailadres dordrecht@addmail.pro. Of reserveer direct online uw eigen virtueel kantoor in Dordrecht![/vc_column_text][vc_googleplus annotation="inline"][vc_column_text]

Bekijk meer informatie over:

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width="1/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/3"][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width="1/3"][contact-form-7 id="1079" title="ADD Offerte"][/vc_column][/vc_row]