Zakelijk postadres
Virtueel kantoor
Zakelijke adres
Postadres voor bedrijven
Inschrijfadres voor KvK
Niet goed? Geld terug!

Nieuwe ruimtes in Capelle ad IJssel

Nieuwe bij ADD Business Point Capelle aan den IJssel

We starten het jaar alweer lekker. Vanaf deze maand hebben we nieuwe ruimtes in Capelle ad IJssel. Door de grote vraag naar spreekkamers hebben we nu kamers op de begane grond geschikt voor coaching of therapie gesprekken, gesprekken en behandelingen. Er staat een elektrische hoog-laag bank van het merk Enraf Nonius in de kamer. Dus geen lift mee meer nemen naar boven. Dit ding is al zo klein en oud.

De kamers in Capelle hebben volledig privacy zodat ongestoord gewerkt kan worden. Om het werk nog aangenamer te maken hebben we nu een koffie machine  aangeschaft die centraal op de begane grond staat met fantastische koffie en andere warme dranken.

Wil je gebruik maken van onze kamers in Capelle klik dan hier om direct een reservering te maken. Wil je je bedrijf vestiging in dit mooie pand, dan kan ook. Met een service kantoor heb je en je uitstraling direct voor elkaar en je privacy beschermd. Klik hier voor een offerte voor een service kantoor.

Ow ja, wat helemaal top is, gratis parkeren aan de achterkant van het gebouw. Veel mensen weten dit niet maar naast het gebouw is een tunneltje waar je door heen kan rijden. Je komt dan uit op een groot parkeerterrein.

Andere diensten die we in Capelle leveren:

Service kantoor

Virtueel kantoor

Vestigingsadres

Postadres

Virtual office

Telefoondienst

Inkomende post verwerking

            Go, outsource your business

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 9 januari 2020