Lelystad

ADD Business Point Lelystad

Voor ondernemers die graag flexibel en betaalbaar willen ondernemen in Lelystad is het ADD Business Point in Lelystad een uitkomst. Ons kantoor in Lelystad tref je centraal in Lelystad. Op korte afstand gelegen van de A6 en op loopafstand van het station. Bovendien hebben we hier een groot parkeerterrein zodat je altijd je auto door de deur kan parkeren. De optimale ligging zorgt voor een snelle verbinding met de A6 waardoor zowel de Randstad als de noordelijke provincies goed en snel bereikbaar zijn. Wij beschikken in Lelystad over een ruim aanbod aan spreekruimtes en vergaderruimtes, flexplekken en zelfs behandelkamers in Lelystad.

Service kantoor in Lelystad

Naast de flexkantoren in Lelystad van ADD Business Point zijn er diverse andere diensten die betaalbaar en flexibel ondernemen voor ondernemers in Lelystad mogelijk maken. Zo kan je kiezen voor de dienst Service kantoor. Met een service kantoor heb je een professioneel en zakelijk adres, maar heb je niet de hoge kosten van een eigen kantoor. Uiteraard kan je gebruikmaken van onze flexruimtes waardoor je klanten niet weten dat dit niet jouw eigen kantoor is. Onze flexwerkkantoren zijn allemaal white-label, dus je zult geen reclame aantreffen in de ruimtes die je bij ons reserveert. In de video hieronder zie je hoe het werkt en wat nog meer mogelijk is.

Voorzieningen van ADD Business Point Lelystad

Onze diensten houden niet op bij een vestigingsadres of flexruimte. Wij denken graag mee met de ondernemers die professioneel en betaalbaar willen ondernemen in Lelystad. Wij hebben aanvullende diensten zoals telefoonbeantwoording en postverwerking, maar kunnen ook een maatwerkoplossing bieden voor al jouw vraagstukken. Belangrijk is dat onze diensten ook echt flexibel zijn. Je zit niet vast aan langlopende contracten, maar kunt iedere maand de diensten gewoon stopzetten of juist extra afnemen. Flexibiliteit staat bij ons voorop.

Bezichtiging, offerte of reserveren?

Heb je interesse een service kantoor, virtueel kantoor of flexruimte in Lelystad? Vraag dan direct een offerte of een bezichtiging aan. Je kunt natuurlijk ook direct online een kantoorruimte reserveren.

offertereserverenbezichtigen

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point Lelystad
T: 0320 820 388
Het Ravelijn 3
8233 BR Lelystad

lelystad@addmail.pro

offertereserverenbezichtigengoogle maps

kantoorruimte Kantoorruimtes vanaf 20m2

flexplekken Flexplekken

trainingsruimte Spreekruimte voor 4 personen

coachruimte Coachruimte

gratis wifi Draadloos internet

internet Internet via kabel

koffie Koffie en thee

airco Airco

gratis parkeren Gratis parkeren

bereikbaar voor minder validen Bereikbaar voor minder validen

bushalte Bushalte in de buurt

bushalte Snelweg in de buurt

presentatieruimte Presentatieruimte

postadres Postadres

postadres en postverwerking Postverwerking

service-kantoor Service-kantoor

telefoonbeantwoording Telefoonbeantwoording

telefoonnummers Inter- & nationale telefoonnummers

flipover Flipover

whiteboard Whiteboard

beamer Beamer

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha