Haarlem

ADD Business Point in Haarlem

Een eigen kantoorruimte of flexwerkruimte vinden in Haarlem is extreem moeilijk. Er is weinig kantoorruimte beschikbaar en wanneer een kantoorruimte beschikbaar is, heb je vaak problemen met parkeren of bereikbaarheid. Voor alle ondernemers in Haarlem heeft ADD Business Point dé oplossing. ADD Business Point Haarlem maakt flexibel, betaalbaar en professioneel ondernemen vanuit deze prachtige stad in Noord-Holland mogelijk. Het ADD Business Point in Haarlem is centraal gelegen in Haarlem en heeft een prachtig uitzicht over de stad. Bij het kantoorgebouw in Haarlem en in de omgeving kan je gratis parkeren.

Uitstekend bereikbaar

Vanaf de snelweg is deze kantoorlocatie in Haarlem uitstekend bereikbaar. Met de auto ben je binnen 10 minuten bij jouw ADD Business Point in Haarlem. Kom je met openbaar vervoer? Ook dan is onze kantoorruimte in Haarlem uitstekend bereikbaar. Vanaf de bushalte is het 1 minuut lopen. De busrit van het NS Station naar deze bushalte doet er 18 minuten over. Liever lopend? Het NS Station is 30 minuten lopen vanaf onze Business Point in Haarlem.

Uitgebreid aanbod

Op deze Business Point locatie in Haarlem beschikken wij over een ruim aanbod aan flexibel te huren en reserveren spreekruimtes en vergaderruimtes, flexplekken en zelfs behandelkamers die jij flexibel en zonder contracten kunt huren per uur, dagdeel of dag.

Service kantoor – Een professionele en betaalbare vorm van ondernemen in Haarlem

Ben jij op zoek naar een professioneel en zakelijk adres in Haarlem zonder hoge kosten? Dan is de dienst Service Kantoor in Haarlem van onze Business Point dé oplossing. Naast het feit dat je bij ons flexkantoren kunt huren per uur, dagdeel of dag, kan je ook een professioneel en zakelijk adres van ons afnemen middels een Service Kantoor dienst. Met een service kantoor heb je een zakelijk adres die je kunt gebruiken voor de KvK inschrijving, maar heb je niet de hoge kosten van een eigen kantoor. Uiteraard kan je gebruik maken van onze flexruimtes wanneer nodig. Omdat al onze flexwerkkantoren white label zijn, is er geen reclame in de kantoren aanwezig. Hierdoor zullen je klanten niet weten dat dit niet jouw eigen kantoor is.  In de video hieronder zie je hoe het werkt en wat nog meer mogelijk is.

Wat is er mogelijk bij ADD Business Point Haarlem?

Betaalbaar, flexibel en professioneel ondernemen in Haarlem vinden wij extreem belangrijk.. Daarom hebben wij speciaal voor ondernemers zoals jij aanvullende diensten. Denk hierbij aan professionele telefoonbeantwoording en postverwerking. Heb jij een heel speciaal vraagstuk? Wij kunnen ook een maatwerkoplossing bieden voor al jouw vraagstuk. Wij hechten veel waarde aan flexibiliteit. Daarom zit je bij ons niet vast aan langlopende contracten. Bij ons kan je iedere maand de diensten gewoon stop zetten of juist extra afnemen.

Bezichtiging, offerte of reserveren?

Heb je interesse een service kantoor, virtueel kantoor of flexruimte in Haarlem? Vraag dan direct een offerte of een bezichtiging aan. Je kunt natuurlijk ook direct online een kantoorruimte reserveren.

offertereserverenbezichtigen

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point Haarlem
T: 023 2201235
Schipholweg 1
2034 LS Haarlem
haarlem@addmail.pro

offertereserverenbezichtigengoogle maps

kantoorruimte Kantoorruimtes vanaf 20m2

flexplekken Flexplekken

trainingsruimte Spreekruimte voor 4 personen

coachruimte Coachruimte

gratis wifi Draadloos internet

internet Internet via kabel

koffie Koffie en thee

airco Airco

gratis parkeren Gratis parkeren

bereikbaar voor minder validen Bereikbaar voor minder validen

bushalte Bushalte in de buurt

bushalte Snelweg in de buurt

presentatieruimte Presentatieruimte

postadres Postadres

postadres en postverwerking Postverwerking

service-kantoor Service-kantoor

telefoonbeantwoording Telefoonbeantwoording

telefoonnummers Inter- & nationale telefoonnummers

flipover Flipover

whiteboard Whiteboard

beamer Beamer

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha