Breda

ADD Business Point Breda

Voor ondernemers die graag flexibel en betaalbaar willen ondernemen in Breda is het ADD Business Point in Breda een uitkomst. Het ADD Business Point in Breda is perfect bereikbaar met de auto en er is dan ook voldoende parkeergelegenheid bij het gebouw. De locatie bevindt zich op 5 minuten rijafstand van zowel de snelweg A16 (Rotterdam / Antwerpen) als de snelweg A59 (‘s- Hertogenbosch / Utrecht). Ook met het openbaar vervoer is dit Business Point uitstekend bereikbaar. Op 5 minuten lopen bevind zich een bushalte (Donk), waar ieder kwartier een bus vertrekt. Naar het station Breda Centrum is het 11 minuten rijden en naar het station Breda Prinsenbeek is het 6 minuten met de bus. Indien het eigen parkeerterrein vol is, is er voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving voor overloop parkeren.

Service kantoor in Breda

Naast de flexkantoren in Breda van ADD Business Point zijn er diverse andere diensten die betaalbaar en flexibel ondernemen voor ondernemers in Breda mogelijk maken. Zo kan je kiezen voor de dienst Service kantoor. Met een service kantoor heb je een professioneel en zakelijk adres, maar heb je niet de hoge kosten van een eigen kantoor. Uiteraard kan je gebruik maken van onze flexruimtes waardoor je klanten niet weten dat dit niet jouw eigen kantoor is. Onze flexwerkkantoren zijn allemaal white-label, dus je zult geen reclame aantreffen in de ruimtes die je bij ons reserveert. In de video hieronder zie je hoe het werkt en wat nog meer mogelijk is.

Voorzieningen van ADD Business Point Breda

Onze diensten houden niet op bij een vestigingsadres of flexruimte. Wij denken graag mee met de ondernemers die professioneel en betaalbaar willen ondernemen in Breda. Wij hebben aanvullende diensten zoals telefoonbeantwoording en postverwerking, maar kunnen ook een maatwerkoplossing bieden voor al jouw vraagstukken. Belangrijk is dat onze diensten ook echt flexibel zijn. Je zit niet vast aan langlopende contracten, maar kunt iedere maand de diensten gewoon stop zetten of juist extra afnemen. Flexibiliteit staat bij ons voorop.

Bezichtiging, offerte of reserveren?

Heb je interesse een service kantoor, virtueel kantoor of flexruimte in Breda? Vraag dan direct een offerte of een bezichtiging aan. Je kunt natuurlijk ook direct online een kantoorruimte reserveren.

offertereserverenbezichtigen

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point Breda
T: 076 766 00 98
Paardeweide 3
4824 EH Breda
breda@addmail.pro

offertereserverenbezichtigengoogle maps

kantoorruimte Kantoorruimtes vanaf 20m2

flexplekken Flexplekken

trainingsruimte Spreekruimte voor 4 personen

coachruimte Coachruimte

gratis wifi Draadloos internet

internet Internet via kabel

koffie Koffie en thee

airco Airco

gratis parkeren Gratis parkeren

bereikbaar voor minder validen Bereikbaar voor minder validen

bushalte Bushalte in de buurt

bushalte Snelweg in de buurt

presentatieruimte Presentatieruimte

postadres Postadres

postadres en postverwerking Postverwerking

service-kantoor Service-kantoor

telefoonbeantwoording Telefoonbeantwoording

telefoonnummers Inter- & nationale telefoonnummers

flipover Flipover

whiteboard Whiteboard

beamer Beamer

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha