Assen

ADD Business Point Assen

Ondernemen in Assen hoeft niet duur te zijn. ADD Business Point Assen maakt flexibel, betaalbaar en professioneel ondernemen vanuit deze prachtige stad in Drenthe mogelijk. Het ADD Business Point in Assen is perfect bereikbaar met de auto en er is dan ook voldoende parkeergelegenheid bij het gebouw. Daarbij is deze ondernemerslocatie centraal gelegen in Assen en gevestigd aan de rand van het centrum. Aan de achterzijde van het gebouw kan gratis worden geparkeerd en aan de overkant van het gebouw is een parkeergarage. Vanaf de snelweg (A28) ben je binnen 10 minuten bij onze locatie in Assen.

Ook met het openbaar vervoer is deze flexwerklocatie en vestigingslocatie in Assen uitstekend bereikbaar. Er is een bushalte voor de deur van onze flexwerk en vestigingslocatie in Assen. Daarbij is het Centraal station van Assen gelegen op  10 minuten loopafstand of 6 minuten met de bus.

Op deze Business Point locatie beschikken wij over een ruim aanbod aan flexibel te huren en reserveren spreekruimtes en vergaderruimtes, flexplekken en zelfs behandelkamers.

Service kantoor – Een professionele oplossing in Assen

Naast de flexkantoren bij de ADD Business Point in Assen zijn er diverse andere diensten die betaalbaar en flexibel ondernemen voor ondernemers in Assen mogelijk maken. Zo kan je kiezen voor de dienst Service kantoor. Met een service kantoor heb je een professioneel en zakelijk adres, maar heb je niet de hoge kosten van een eigen kantoor. Uiteraard kan je gebruik maken van onze flexruimtes waardoor je klanten niet weten dat dit niet jouw eigen kantoor is. Onze flexwerkkantoren zijn allemaal white-label, dus je zult geen reclame aantreffen in de ruimtes die je bij ons reserveert. In de video hieronder zie je hoe het werkt en wat nog meer mogelijk is.

Voorzieningen van ADD Business Point Assen

Wij denken graag mee met de ondernemers die professioneel en betaalbaar willen ondernemen in Assen. Daarom hebben wij speciaal voor ondernemers aanvullende diensten zoals professionele telefoonbeantwoording en postverwerking. Heb jij een heel speciaal vraagstuk? Wij kunnen ook een maatwerkoplossing bieden voor al jouw vraagstuk. Belangrijk is dat onze diensten echt flexibel zijn. Bij ons zit je niet vast aan langlopende contracten. Bij ons kan je iedere maand de diensten gewoon stop zetten of juist extra afnemen. Flexibiliteit en betaalbaarheid staat bij ons voorop.

Bezichtiging, offerte of reserveren?

Heb je interesse een service kantoor, virtueel kantoor of flexruimte in Assen? Vraag dan direct een offerte of een bezichtiging aan. Je kunt natuurlijk ook direct online een kantoorruimte reserveren.

offertereserverenbezichtigen

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point Assen
T: 0592 820 366
Overcingellaan 17
9401 LA Assen
assen@addmail.pro

offertereserverenbezichtigengoogle maps

kantoorruimte Kantoorruimtes vanaf 20m2

flexplekken Flexplekken

trainingsruimte Spreekruimte voor 4 personen

coachruimte Coachruimte

gratis wifi Draadloos internet

internet Internet via kabel

koffie Koffie en thee

airco Airco

gratis parkeren Gratis parkeren

bereikbaar voor minder validen Bereikbaar voor minder validen

bushalte Bushalte in de buurt

bushalte Snelweg in de buurt

presentatieruimte Presentatieruimte

postadres Postadres

postadres en postverwerking Postverwerking

service-kantoor Service-kantoor

telefoonbeantwoording Telefoonbeantwoording

telefoonnummers Inter- & nationale telefoonnummers

flipover Flipover

whiteboard Whiteboard

beamer Beamer

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha