ADD Business Point: Rijnzathe 8, 3454 PV De Meern

Kantoorruimte De Meern

Ondernemers hebben het altijd druk en een onderneming is constant in beweging. Dit vraagt om een flexibele manier van werken. ADD komt ondernemers in deze behoefte tegemoet door onder andere kantoorruimtes in alle soorten en maten op verschillende locaties in Nederland aan te bieden.

Een van deze locaties is de De Meern in Utrecht. Hier staat een van de 24 ADD Business Centers. U kunt hier terecht voor kantoorruimtes, flexplekken, vergaderzalen, coachingsruimtes en nog veel meer. Het is tevens mogelijk om op deze locatie een Virtueel Kantoor te huren. Dit houdt in dat het adres van het Business Center in De Meern uw postadres is. Wij ontvangen hier uw post voor u. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de post aan u doorsturen, maar u kunt het natuurlijk ook op locatie komen ophalen. Ideaal wanneer u veel reist of geen vaste werklocatie heeft.

Wanneer u een kantoorruimte huurt zorgt ADD ervoor dat deze volledig gemeubileerd aan u wordt aangeboden. Alle benodigde voorzieningen zijn aanwezig.

Voorzieningen

Er zijn ook verschillende diensten die u bij ADD kunt afnemen om zo uw kantoorruimte compleet te maken. U kunt dan denken aan praktische zaken zoals beamers en whiteboards, maar ook aan telefoonsystemen, een receptioniste op afstand of een postadres. We hebben voor iedere ondernemer wat wils!

Bereikbaarheid

De Meer ligt op slechts 12 minuten rijden van het centrum van Utrecht. In De Meern zijn veel andere bedrijven gevestigd. Vanaf het ADD Business Center zit u zo op de A12. Wanneer u afslag 15-De Meern neemt staat u in een mum van tijd voor uw kantoorruimte. Ook voor uw zakenrelaties en klanten is het complex dus prima bereikbaar. Dit geldt tevens voor het openbaar vervoer. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid bij het Business Center aanwezig.

Bezichtiging, offerte of reserveren?

Bent u geïnteresseerd in de kantoorruimte in De Meern? Vraag dan direct een offerte of een bezichtiging aan. U kunt natuurlijk ook direct een kantoorruimte reserveren.

offertereserverenbezichtigen

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point
T: 030-744 0727
Rijnzathe 8
3454 PV De Meern
demeern@addmail.pro

offertereserverenbezichtigengoogle maps

kantoorruimte Kantoorruimtes vanaf 18m2

flexplekken Flexplekken

trainingsruimte Spreekruimte voor 4 personen

coachruimte Coachruimte

gratis wifi Draadloos internet

internet Internet via kabel

koffie Koffie en thee

airco Airco

gratis parkeren Gratis parkeren

Bemande receptie Bemande receptie

bushalte Restaurant

bereikbaar voor minder validen Bereikbaar voor minder validen

bushalte Bushalte in de buurt

bushalte Snelweg in de buurt

presentatieruimte Presentatieruimte tot 50 man

postadres Postadres

postadres en postverwerking Postverwerking

service-kantoor Service-kantoor

telefoonbeantwoording Telefoonbeantwoording

telefoonnummers Inter- & nationale telefoonnummers

groot evenement Groot evenement mogelijk

flipover Flipover

whiteboard Whiteboard

beamer Beamer

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha