Virtueel kantoor Haarlem

Kies voor een virtueel kantoor in Haarlem!

Een virtueel kantoor biedt voor veel ondernemers die hun schaalbaarheid en marktgebied willen vergroten een oplossing. Een virtueel kantoor fungeert als een volwaardig postadres, maar je betaalt een stuk minder dan voor een postbus. Daarbij komt het voordeel dat wij op onze adressen ook pakketjes (tot een bepaald formaat) ontvangen én dat jij ook flexruimtes kunt huren op jouw virtuele kantooradres in Haarlem. Het virtuele kantoor in Haarlem van ADD Business Point geeft jouw bedrijf een representatieve, professionele uitstraling tegen voordelige tarieven en tegen flexibele voorwaarden. Hierdoor kan jij bouwen aan een goede naamsbekendheid in de omgeving van Haarlem. Meer weten? Geef jouw wensen met betrekking tot een virtueel kantoor in Haarlem dan gerust door! Wij zorgen dat jij een oplossing op maat van ons ontvangt.

Virtueel kantoor in Haarlem; dé oplossing voor ondernemers

Je hoort er steeds meer over, maar waarom biedt een virtueel kantoor nu eigenlijk zoveel mogelijkheden? Het kan voorkomen dat jij een vestiging van jouw bedrijf in de regio van Haarlem moet sluiten. Maar je hebt wellicht wel de wens om post van klanten op een adres in Haarlem ontvangen. Een postadres in Haarlem via ADD Business Point is dan de oplossing.

Maar het kan uiteraard ook zijn dat jij professional graag werk en privé gescheiden wilt houden. Met de privacy en de manier waarop KvK hiermee omgaat is dit heel verstandig! Laat ADD Business Point al jouw postzaken regelen vanuit een virtueel kantoor! Het is bij ons altijd mogelijk om 24/7 bij jouw post te komen, maar het is ook mogelijk om deze door onze medewerkers te laten inscannen en doorsturen. Jouw ingescande post wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld en wij kunnen het voor je opslaan in een beveiligde document management systeem.

Diensten naast een virtueel kantoor in Haarlem

Naast het afsluiten van een virtueel kantoor in Haarlem, kan ADD Business Point nog meer voor u als ondernemer betekenen. Denk daarbij aan:

 • Het (digitaal) laten verwerken van post
 • Huren op uurbasis van vergader- en kantoorruimtes
 • Het reserveren van beamers, presentatieapparatuur en catering
 • Professioneel laten beantwoorden van uw telefoontjes
 • Gebruik maken van een digitale postomgeving

Ontdek de mogelijkheden in Haarlem

Meer weten over de mogelijkheden van een virtueel kantoor in Haarlem? Neem dan contact op met ADD Business Point door te bellen naar: 023 220 1235. We vertellen jou graag meer over de mogelijkheden van een virtueel kantoor in Haarlem.

Bekijk meer informatie over:

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point Haarlem
T: 023 2201235
Schipholweg 1
2034 LS Haarlem
haarlem@addmail.pro

offertereserverenbezichtigengoogle maps

kantoorruimte Kantoorruimtes vanaf 20m2

flexplekken Flexplekken

trainingsruimte Spreekruimte voor 4 personen

coachruimte Coachruimte

gratis wifi Draadloos internet

internet Internet via kabel

koffie Koffie en thee

airco Airco

gratis parkeren Gratis parkeren

bereikbaar voor minder validen Bereikbaar voor minder validen

bushalte Bushalte in de buurt

bushalte Snelweg in de buurt

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha